Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(1418) -
Vakit geçirecek bir kara komedi ararken bu filme rastladım. Friends dizisinin Ross'u David S. ve Simon Pegg'i görünce konusuna bile bakmadan izledim. Türünün hakkını veren sürükleyici bir film. Çok güldürmedi ama iyiydi. Sürekli şaşırtan bir senaryosu olması bile benim için yeterli oldu. Süresinin kısa olması da bir avantajdı. Hiç sıkılmadım bilakis ilgimi sürekli ayakta tuttu.
7


default avatar
(488) -
Big Nothing için lafımı fazla uzatmayacağım. Oldukça basit ama bir o kadar da eğlenceli, türünün en iyi kara mizah örneği diyebilirim. 80 dakikalık kısa bir süresi var ve bu sürede de her şey yapılıyor. Final istikrarlı bir şekilde bağlanmış. Sonuç olarak keyifli bir Pazar sineması örneği diyebilirim.

İyi yanlar; Oyuncular. Senaryo. Eğlenceli...
Kötü yanlar; ...ama genele bakılınca izle-unut türünde bir film.
Toplam puan; 7.2/10
7


default avatar
(28) -
Very Bad Things filmini beğenen bu filmi de beğenecek film tek kelimeyle mükemmel ve filmin finali de muhteşem.


avatar
(4241) -
Kara komedi ve Simon Pegg.. Oldukça başarılı ve espirili izleyin ve gülmekten ölün.
8


avatar
(72) -
Friends'den Ross yani David Schwimmer'i görünce hemen atladım filme. Açıkcası saçma bir film belkiyordum, elemanın hatrına izledim, ve bu güzel filmle tanışmış oldum. Konu ne kadar absürt ingiliz filmlerine benzesede, özgünlüğüyle bile 7'nin üstü bir puanı hakediyor.
Ben bayağı beğendim, öneririm...
7


avatar
(3699) -
Filmin oldukça eylendirici bir yönü olmakla birlikte sonunun nereye varacağını bilemediğiniz shnelerle dolu.. Ben izlerken oldukça eylendim.. Füüü üüü üü

Sürprizbozan: Göster


Eğer seyretmemişseniz ve zamanınız varsa seyredebileceğiniz filmlerden.. yow yow

İyi seyirler.. yakaladım
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film