Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(396) -
Hayallerimiz olmazsa bir hiç miyiz?.. Küçükken kurduğumuz hayaller, neden şimdi devam etmiyor da (hatta) hatırlayınca gülüp geçiyoruz?.. Hayallerimizi toplum, ailemiz ve hatta kendimiz, kendimizden çalıyor muyuz?.. Şu anda küçükken hayalini kurduğumuz yerde miyiz, yoksa o hayaller beyaz atlara binip çocukluğumuzla birlikte gözden kayboldular mı?.. Ve hayallerimiz için ne kadar ileri gidebiliriz?..

İşte bu ve bunun gibi sorular kafamda uçuşup durdu film boyunca. Herkesin "deli" gözüyle baktığı, tek destekçisi ailesi olan ve yaşamındaki tek hayali bir uzay roketi yapıp uzaya çıkmak olan bir mühendisin (çoğumuza hafiften gerçeküstü gelecek) olağanüstü çabası ve öyküsü gerçekten ailecek izlenmeye değer. Filmin amacı da zaten böyle bir şeyin olabileceğine insanları inandırmak değil. Film (bana göre) hayallerimizi bırakmamamızı, hayallerimizin peşinde koşmamızı öğütlüyor ve hayallere nasıl destek olabileceğini göstermek bakımından ailenin önemini anlatıyor. İşte tam da bu yüzden ailecek, keyif içinde izlenebilecek bir film.

Ailenizi alıp oturun filmin başına ve hiçbir şey düşünmeden bu öykünün tadını çıkarın. Belki film bittikten sonra ailenizle birbirinizin yüzlerine bakıp eskisinden daha farklı tebessümler yakalayacaksınız. Tıpkı filmi izledikten sonra benim ailemle olduğu gibi.

Ben bu filmden keyif aldım ve sanırım çoğu kişi de benim gibi düşünecektir.

NOT: Bruce Willis ve Jay Leno hayranları için de sevindirici bir haber var: Bu filmde (az ama) sevimli bir rolleri bulunuyor.
8


avatar
(1684) -
Normal bir insanın düşleyemeyeceği bir hayali kurduğu için deli diye nitelendirilen bir adamın bu çılgınca hayalini gerçekleştirme çabasını oldukça etkileyici bir şekilde anlatırken aynı zamanda da eğlendiren bir film. Ailece izlenecek bir film arayanlara şiddetle öneririm.
7


avatar
(213) -
İlginç fikirleri olan insanlar diğerleri tarafından çoğunlukla garipsenir ve "tuhaf, aptal, uçuk gibi" yaftalarla tasvir edilir. Bir mucitseniz, bir filozofsanız veya "farklı" iseniz önünüze hep engeller çıkar: Gidemezsin, yapamazsın, beceremezsin... Ama eğer düşündüğün şeyi sonuna dek yapmayı başarabilirsen insanlara çok şey anlatabilirsin. Bu film de böyle bir hikaye işte. Ailesinin desteğiyle hayale yolculuğa koyulan "deli" bir adamın hikayesi... Ailece izlenmesi daha bir başka olan bir yapıt...


avatar
(543) -
Bir pazar günü, eşiniz çocuklarınız of puf ediyor, yağmur da var, dışarı çıkamazsınız. Ne yapacaksınız? Hayale Yolculuk (Aya Gidiyoruz)'u seyredeceksiniz, keyif alacak eğleneceksiniz. Kafayı aya gitmeyle bozmuş bir babanın FBI'la mücadelesi tam bir aile filmi. İzlememiş olanlara tavsiye ederim. Filmdeki efektler hiç de amatör değil, gözü yormuyor, bu anlamda da dikkat çekici.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film