Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
avatar
(1723) -
saçma ve mantıksız sahneler var, bu kafa değişik bir kafa, bir amacı varsa bile ben alamadım mesajı, vasat...
5


default avatar
(104) -
Film öyle yapılmaz böyle yapılır dersi olmuş.
9


avatar
(1223) -
Tarantino ve Robert Rodriguez arasında seçim yapacak olursam Robert Rodriguez derim..bu filmde de birbirlerine destek olmuşlar çokta iyi yapmışlar
7


default avatar
(488) -
Grindhouse, Tarantino ile Rodriguez'in yönettiği Death Proof ile Planet Terror filmlerinin birleştirilip 191 dakikalık bir şölen haline gelmiş hali. Bu iki filmin bu hali maalesef Türkiye'ye gelmedi. Grindhouse'un bu 2 filmin birleşiminden farkı, James Gunn, Eli Roth gibi yönetmenlerin yönettiği reklamlara ve de eski usul fragmanlara sahip olması. Planet Terror ile Death Proof'un eleştirisini daha önce bahsettiğim için bu fragmanlardan bahsetmek istiyorum.

Fragmanlar o kadar komik ve absürt derecede korkunç yapmaya çalışmışlar ki hem eski havayı hissediyor hem de filmi gerçekten de sinemada izliyormuş gibi oluyorsunuz. Yönetmenler ayrı ayrı bir şekilde, eski usül olarak fragmanları çekmişler. Grindhouse'u Grindhouse yapan işte fragmanlar bunlar:

1-) Machete (Yön. Robert Rodriguez)

Ayrıca bu fragman o kadar tutuldu ki 3 yıl sonra bu fragmanın filmi ve bir devam filmi çekildi. Her ikisi de absürt şekilde çekici.

2-) Werewolf Women Of The S.S. (Yön. Rob Zombie)

3-) Don't (Yön. Edgar Wright)

4-) Thanksgiving (Yön. Eli Roth)

Bu fragmanların sıralaması bu. Bu fragmanlar müthiş olmasa da bu iki filmi daha çekici hale getirdikleri tartışılmaz. Bu yüzden bu iki filmin ortalama puanı benim için 6.7/10 iken fragmanlar sayesinde puanımı biraz daha yükseltme ihtiyacı duydum. Eğer Planet Terror ve Death Proof'u izleyecekseniz, Grindhouse versiyonunu izlemenizi daha çok tavsiye ederim.

TOPLAM PUAN: 7/10
7


default avatar
(109) -
hangi sırada izlememiz gerekir bu seriyi ?? Hangisi ilk film demem daha doğru olur


avatar
(907) -
farklı bir kafadır film fakat ben hic begenmedim
2


avatar
(691) -

Robert Rodriguez & Quentin Tarantino ortaklığı.

Kesinlikle farklı bir deneyim.

Müzikleri ve maşallahı olan bayan oyuncuları ile görülmeye değer. Hıhı

7


default avatar
(36) -
bence korku komedi olmuş çünkü bacaa takılan tüfek var yanii:)


avatar
(199) -
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
default avatar
(104) -
İki filmin birleşmesinden oluşan versiyonu seyretmek en iyisi.
9


0
| Bildir


avatar
(574) -
Tarantino nun "Death proof" ve Rodriguez'in "Planet Terror" filminin birleşimi.

Tarantino ve Rodrigues gibi iki manyak bir araya gelirse ne olur? sorusunun en sağlam cevabıdır bu film(ler). Seveni için sölen sevmeyeni için baş ağrısıdır. GORE film sevenleri ekrana kitleyecek tir, kan dan korkanların uykusunu getirecektir.

Action!.
8


avatar
(276) -
Rodrigezin yine kafa dağıtıcı absürt keyifli filmlerinden.,kamera teknikleri ise muhteşem,özellikle film arası diye verilen yazı süper eğlenceli ''Salonumuz için özür dileriz filmin bir makarasını kaybettik '' diyor ve film sanki makaslanmış gibi başlıyor.

Bu filmde ne demek istediğimi büyük ekran Lcd yada Plasmada syredenler anlamıştır,bilgisayar ekranında bilemiyorum sinema havası ekrana yansıyormu.

Kafanız bozuk yada canınız sıkılıyorsa yada birisine kızdıysanız çayınızı kahvenizi çerezinizi alın keyifle izleyin.

Kötü diyen arkadaşlara katılmak mümkün değil,çalıntı senaryolardan alınma filmleri izlemektense özgün senatosu olan ki senaryoda Rodrigeze ait dikkatinizi çekerim,yani özel bir film.

Arşivcilerin mutlaka izlemesi gerekir,her şeyi ile orjinal filmlerden bir tanesidir,BRUCE WILLS kısada olsa bu filmdede var,Rodrigez arkadaşlığı belliki debam ediyor kırmamış rol almış.

Rodrigez ve Tarantino hayranları eminim bu filmi izlemişlerdir izlemeyenlerde varsa izleyin,absürtlüğün sınırlarında dolaşan film.

Sıkılmanız zor,ama baştan sona enteresan sahnelerle dolu klasik,Sinemada Sürrealist akımın öncüsü Tarantino ve Rodrigezin tipik dünyasını seyirciye sunuyor.

Puanımö:10/7
8


avatar
(566) -
Film ne vaadediyor? Saçmalık...Bunu yaparkende sizi kandırmıyor...Filmin başından itibaren ne olacağını söylüyor zaten,kendini belli ediyor.Büyük beklentiyle izlemek ne kadar doğru?sadece hedef kitleye,yani filmin ne vereceğini baştan kabullenen izleyiciye hitaben bir film...10/6
6


avatar
(130) -
tarantinocular bilir...absürd:)
7


default avatar
(182) -
Hayatımda izlediğim hiç abartmıyorum EN KÖTÜ FİLM'di Üstelik ben bir tarantino hayranıyım Sin city gibi çok farklı tarzda filmlerini bayılarak izlemiştim. hakikaten imdb dekiler filmi izlemeden mi vermiş puanı ? çünkü çok anlamsız aptalca ve gereksiz bir filmdi zaten filmin temelini kadınlar arasındaki boş konuşmalar oluşturuyor. böyle bir filmden zaten birşey beklenemez.

Cevaplar (2)
avatar
(113) -
Sin Cİty tam bir tarantino filmi değil bir ortak yapım olduğu için hoşuna gitmiş olabilir. Quentin Tarantino filmlerini seviyorsan Reservoir Dogs, Jackie Brown, Pulp Fiction gibi filmleri seyretmelisin ki bu filmlerde de bahsettiğin boş diyaloglardan çokça var. Ayrıca Grind house 2 filmden oluşuyor ve diğer filmide Robert Rodriguez çekmiş bulunuyor.
8


5
| Bildir
default avatar
(182) -
Dostum sin city'yi farklı tarzda diye onu örnek verdim yoksa yazdığın bütün filmleri izledim Gülücük Ama bence grind house söylediğim nedenlerden çok çok kötüydü 2. dediğin Planet Terror sanırsam o çok daha güzeldi bence çok zevk almıştım izlerken. Kurgusu çok daha sağlamdı. Ama tabi Pulp fiction ve Reservoir dogs la boy ölçüşemez Gülücük


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film