Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(3) -
izlediğim en kaliteli gerilim filmlerinden birisi.
izlemeyen varsa part 2 den önce bunu mutlaka izlesin.
kendinizi okadar kaptırıyorsunuzki.
Adamlara helal olsun süper bi film.
10


avatar
(404) -
The Descent'i yeni izledim, çok akıcı ve kaliteli bir korku filmi. Şu sıralarda da devam filmi çıkacak, izlemeyenlere tavsiye olunur. Hıhı
8


avatar
(498) -
türünün en başarılı örneklerinden...
7


Yorumlar (44)
avatar
(8407) -
Kabloluda film izlerken fragmanını görünce anımsadım filmi… İstanbul’da bekar evinde yaşarken, kankalarımla en büyük zevkimiz cumartesi akşamları dvdde film izlemekti. 4 kişi, hepimiz ağırlık çalışan gençler ama birimiz Türkiye şampiyonuydu. Karanlık ortamda izlerken, yaratığımsı varlığın gölgesi geçince şampiyon, arkadaşın boynunu sıkmıştı farkında olmadan, zor bıraktı adamı Gülücük Bu tarz yapımları sevenler için oldukça başarılı bir filmdir, tavsiye ederim.


avatar
(353) -
türün meraklılarının mutlaka izlemesi gerekenler arasına girer. filmin ilk yarısı biraz durağan olsa da ikinci yarısında gerilim son anına kadar sürüklüyor. ben farklı tarzı ve klostrofobik olması itibariyle beğendim. izleyiniz efendim.
7


avatar
(225) -
Yapılmış en gergin korku filmlerinden biri. 2005'ten bu yana 3. kere izledim her seferinde kasıla kasıla izliyorum. Diğer herşeyi geç, sadece klostrofobi etkisi bile insanı deli geriyo. Çok iyi film


default avatar
(249) -
o yaratıkların bunların karşısına çıkma sahnesinde güldüğüm kadar hiçbir filmde görmedim şu filmi millet anlat anlat bitiremiyo nerde görsem tavsiye verilmiş bence bu puanı bile hakketmiyor
3


default avatar
(395) -
Bütün ışıkları kapatıp 55' tv de izledim mükemmel gerildim 8 puan
8


avatar
(817) -
İzlediğim en iyi korku filmlerinden birisi. 500p civarı bir görüntü kalitesiyle sabah 9 gibi filmi bitirdim ve pişmanım. "Büyük bir ekranda ve karanlıkta izleyin".

Filmin oyuncularını daha önce başka bir yapımda izlemedim ama hepsi gayet başarılıydı. Yönetmeni de tanımıyorum malesef. Ama ikinci filmi olduğunu görüyorum bu filmin. Sonrasında ise Game Of Thrones, Westworld gibi çok iyi dizilerin bazı bölümlerini yönetmiş.

Hani olur ya bir grup genç falan. Bu filmdeki tüm grup kadınlardan oluşuyor bu arada. Bilirsiniz korku filmlerinin büyük çoğunluğunda kadın karakterler saçma salak tipler olur. En sona kalan kız ise en çok psikolojik hasarı gören kişi olur. Öyle klasik slasher filmlerindeki gibi ne gözlüklü ne de sportif tipler yok. Bu film bu yönüyle de farklı bir yerde. Ayrıca yönetmenin bir-çok sahnede klasikleşmiş korku filmlerine saygı duruşunda bulunduğunu görüyoruz.

Abarttım mı bilmiyorum ama muhteşem finaliyle kendini tekrar tekrar izletebilecek, her izlendiğinde başka ayrıntılar fark ettirecek ve üzerine kafa yorulabilecek bir film. Detaylara ve kurulan diyaloglara dikkat edin karakterlerin birbirleriyle ilişkisine özellikle. Devam filmini büyük bir ihtimalle pek beğenmeyeceğim ama bu filmin bende hep ayrı bir yeri olacak.
9


avatar
(4241) -
İzlemekte çok geç kalıp pişman olduğum bir film oldu. İyi bir gerilim ve çaresizliği güzel şekilde anlatıyor. Tavsiyem büyük ekranda karanlıkta izlemeniz.
7


avatar
(11) -
Şans eseri sinemada izlemiş olduğum ve türünün hakkını sonuna kadar veren filmlerden biri.


avatar
(218) -
Gerilim dozu yerinde gayet başarılı bir yapım fakat aşırı fazla karanlık, çoğu sahnede o karartının içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz birazda insan doğası ve hisleri abartılmış gibi geldi onun dışında güzel film ama anlamadığım bir kaç nokta oldu.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(396) -
Beklentiyi yüksek tutmadan izlenilirse çok daha fazla keyif alınacağını düşünüyorum.

Klostrofobisi olanlara sıkıntı verebilecek, kapalı mekânda geçen, akıcı ilerleyen bir film.


avatar
(546) -
Bu kadar övgü almış bir korku filmini nasıl görmemişim önceden .İzleme listesine alalım .
6


avatar
(363) -
Zevklerle renklere karışılmaz ama nasıl bu kadar beğenilmiş hiç anlayamadım. Burada güzelce övüldüğünü görünce ve üstüne puanda iyi olunca iyi bir gerilim/korku beni bekliyor diyerek gece 2'de kulaklığı da takıp izledim. Tamamen hayal kırıklığı. 4 puanlık vasat bir film.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(433) -
Konudan ziyade ilerleyiş açısından çok yenilikçi bir film olduğu söylenemez. Ama zaten tür korku-gerilim olduğu zaman yenilikçi filmler 10 yılda bir geliyor. Bu yüzden bu konuda çok da eleştirmemek lazım.
Bu tipik bir grup insanın canavarlara karşı hayatta kalma hikayesinde bence en önemli unsur inandırıcılıktır. Bu filmin başarılı olduğu nokta da bu. Grubun gerçekten çok büyük bir mağaranın içerisine doğru ilerlediği hissiyatını bir an bile kaybetmiyorsunuz. Hem kurbanlarımızın av oldukları için avcılarıyla aralarında Çıta-Geyik ilişkisi yaşamıyor. Kaçmakla birlikte karşılık da vererek doğamızın vahşi anlarını bize güzel güzel izlettiriyorlar. Hatta bir ara mağarada ki yaratıkların tarafını tutmaya yeltendim diyebilirim.
Neticede bir arkadaş ortamında güzel bir korku filmi arıyorsanız buradan buyurun... Eğer bunu izlediyseniz 2009 yapımı Pandorum filmine göz atın.
7


default avatar
(136) -
son zamanlarda izlerken en çok gerildğim filmlerden.seyirciye klostrofobik ortamı iyi hissettirmişler.kesinlikle görülmesi gereken bir film.
8


default avatar
(42) -
Yorumları okudum ve beklentiyi büyüttüm bence yorumlara aldanmayın abartılacak derecede birşey yok filmde gerilim güzel korku anlık hikaye biraz havada kalmış ve karşınıza saçma sapan şeyler çıkıyor

Cevaplar (1)
avatar
(158) -
sonuna kadar katılıyorum Çok Mutlu
3


4
| Bildir


avatar
(907) -
izledigim en iyi korku filmlerindendi.fazla abartılmamıs güzel kurgu ve hakkaten insanı geriyor.tavsiye ederim
9


avatar
(898) -
Bir grup bayan arkadaş bir mağaraya gezi düzenler. Film buraya kadar iyi güzel cekimlerde oldukça başarılı.İzlerken o mağarada sanki sizlerde varmışsınız hissine kapılıyorsunuz... Fakat mağarada
Sürprizbozan: Göster
çok daha gerçekçi bir film ortaya çıkardı... Saygılar


avatar
(933) -
Fazla abartılmış. Gülücük

Vasatın biraz üzerinde bir filmdi. Başlarda oldukça iyi işlenebileceğini düşünsem de özellikle son yarım saatte çok aceleye getirilmiş olduğunu düşünüyorum. Ana karakterimiz üzerinde bence daha fazla durulmalıydı. Filmin geçtiği mekanlar, ilk 1 saatin sonlarına doğru artan temposuyla ve önünüze aniden çıkan bir yaratık yer yer germeye yetti. Çekim teknikleri gayet güzeldi. Fakat belirttiğim gibi iyi işlenemediğini düşünüyorum. Ailecek izleyebileceğiniz bir film. Tavsiye edilmez. Fakat genede 1 kere izlenesi filmlerden. Gülücük

Altyazı için teşekkürler. Saygılar


Not Serinin devam filmini merak edip, benim gibi özetini sakın okumayın. Özette ilk filmin sonu yer alıyor. Gülücük
5


default avatar
(18) -
"Böööö!" yaparak korkutmaya çalışmış bir klişe film.. Mağaraya inen hanımefendiler bir saat içinde nasıl profesyonel dövüşçülere döndü anlamadım gitti. 4 puan verdim bu filme..
4


avatar
(820) -
Korku filminden ziyade gerilim ve macera ögelerinin ağır bastığı temposu yüksek klostrofobik bir film. Kızlar o dar geçitlerden birer birer geçtikçe odamın duvarları üstüme üstüme geldi. İçim daraldı adeta. En son sanctum filminde böyle olmuştum. Onlarda suyun altında nefeslerini tutmaya çalışırken ben daralmıştım.

Kapalı alan korkusu olan sinemaseverlerin izlememesi tavsiye olunur. Onun dışında son derece izlenebilir bir film olmuş.

Sürprizbozan: Göster
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film