Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(253) -
Film tam bir aksiyon filmi. Bekletileri karşılıyor. Hele o uçaklı tanklı bir bölüm varki tamamı süper kotarılmıtı.
Altyazıları hazırlayan Pınar Batumada teşekkürler.
7


avatar
(6) -
Sinemada izlenmesi gereken bir filmmiş açıkçası. Bu kadar efekti ve aksiyonu perdede ve güzel bir ses sisteminde izleyip dinlemek daha iyi olurdu. Hele işin içine üç boyut girse tadından yenmezdi.

Mantığımı zorlayan bir kaç sahne vardı, özellikle kargo uçağıyla ilgili olan.

Murdock'ı mucit yanıyla hatırlıyorum küçüklüğümden. Filmde bu yönüne pek yer verilmemiş, buna üzüldüm. Yine de gülmekten kopardı beni.

Film baştan aşağıya aksiyon... Hehehehe
8


avatar
(359) -
1 yıl önce, özel bir komando timi işlemedikleri bir suç yüzünden hapse gönderildi.

Çok sıkı korunan ceza evinden kaçtılar. Bugün devlet tarafından halen aranan bu adamlar artık paralı askerler olarak çalışıyor. Eğer bir sorununuz varsa, eğer yardım edecek kimse yoksa, ve eğer onları bulabilirseniz, belki de A Takımı'nı kiralayabilirsiniz.

A Takımı tekrar geri dönüyor. John "Hannibal" Smith (Liam Neeson), Templeton "Faceman" Peck (Bradley Cooper), "Howling Mad" Murdock (Sharlto Copley) ve Bosco "B.A" Baracus (Quinton 'Rampage' Jackson) , '80'lerin çocuklarından 2000'lerin çocuklarına A-Takımını getiriyorlar.
6


Yorumlar (48)
default avatar
(14) -
karakterler yeterince benimsetilmemiş, üzerinde çok çalışıldığını düşünmediğim saçma bir konusu hikayesi var. yarısına geldikten sonra direkt finale geçtim o da başladığım işi yarım bırakmaktan hoşlanmadığım içindi. kısacası ''berbat'' Çok Mutlu
3


avatar
(415) -
Aksiyon tavan yapıyor yer yer.Filmin oyuncuları da zaten kaliteli kimseler. Bir an olsun sıkmıyor.
8


avatar
(8407) -
Bazı dizilerin filmleri benim için asla dizisini tutmaz, tutamaz! Çocuk veya ergenken izlediğimden olabilir ama A takımı, Görevimiz Tehlike gibi diziler efsanedir. Filme gelirsek aksiyonu çok iyi ama komedisi biraz zorlama... Velhasıl izlenir bence.


avatar
(998) -
Dizideki gibi komedi yapmaya çalışmışlar ama bence sulanmış, cıvıtmadan biraz daha ciddi olarak yapılsa iyi olabilirdi 10 / 5
5


avatar
(1248) -
Çok eğlenceli , bol aksiyonlu muhteşem bir filmdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

(Oyunculuklarda harikaydı.) 7/10
7


avatar
(173) -
Eski A takımının tadını verdi mizahi ve aksiyon dozu gayet dengeli olmuş (dizinin kimliği ile uygun) tekrar dizi haline getirilirse harika olur


default avatar
(22) -
çocukluğumun dizisi kara şimşekden sonra en beğendiğim dizi müziğini yeniden azda olsa dinlemek hoşuma gitti ama bir gerçek varki o kadar efektle süslenmesine rağmen o dizideki yapılan tuzaklar ve yapılış sahnelerinin yerini buradaki efektler yakalayamamış genede aksiyon severlere tavsiye ederim
10


avatar
(1239) -
Aksiyon filmi severlerin severek izleyebileceği filmlerden olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hıhı

Aksiyon sahneleri eğlenceli diyaloglar ile birleşince ortaya izledikçe güzelleşen bir film çıkıyor Hıhı
7


avatar
(847) -
The A-Team.. (2010) Eskiden diziyi takip edenler zaten filme yabancılık çekmez.. Yönetmen Joe Carnahan , senaryo dikkatimi çeken isim G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi senaristi Skip Woods ve yapımcılığını üstlenen Ridley Scott ve Tony Scott imzalı bol aksiyonlu bir yapım ortaya çıkarılmış.. Oyuncu kadrosu gerçekten kaliteli Liam Neeson , Bradley Cooper ve Jessica Biel gibi isimleri görmeniz mümkün.. Özellikle usta oyuncu Neeson hayranlarının mutlaka izlemelerini öneririm.. Deneyimli oyuncu yaşına rağmen çok iyi bir performans sergilemiş rolüne yakıştığını söyleyebilirim.. Filmin ilk saniyesinden başlayarak aksiyon bir an olsun hız kesmiyor.. Dizi göz önünde bulundurulursa konu olarak bilindik basit ama yinede işleyiş bakımından gayet sürükleyici ve süprizlerle dolu buldum.. O yüzden basit olma özelliğinden benim için ayrılmayı başardı.. Aksiyon sahnelerinin üzerinde fazla durulmuş.. Filmin bir çok türü işlediğini söyleyebilirim.. Aksiyonun yanı sıra bir kaç oyuncunun devreye girmesiyle ortaya keyifli dakikalar geçireceğiniz komediye doyacağınız, eğlenceli diyaloglar serpiştirilmiş.. Yani izlerken sıkılma gibi bir lüksünüz yok.. Filmdeki 4 karakterden benim favorim Quinton Jackson başarıyla canlandırdığı Mr. T Baracus karakteridir.. Umarım devamı gelir çünkü kadro çok iyi seçilmiş.. Aksiyon tutkunlarının kaçırmaması gereken bir yapım.. Mutlaka izleyin derim.. 7.9


avatar
(2066) -
İyi bir aksiyon, sıkılmadan izlenebilir. Diziyi sevenler filmi de sevecektir. Albay Hannibal Simit (okunuşlarına göre), Feys, Mördak, Biey dörtlüsünün korkusuz, komik maceraları. Mördak'ın delilikleri ile Biey'in saflıkları bile başlı başına eğlence.


avatar
(820) -
izle sil filmlerden. Aksiyon o kadar yüksek ki filmin konusunu unuttum sonuna doğru.Çoğu sahne alıntı ve gereksiz geldi bana. izledim ve unuttum izleyecek film bulamazsanız izleyebilirsiniz.
5


avatar
(498) -
bazı yerlerde aksiyonu abartmış, ama görselliğiyle aksiyonu süslemeyi becerememiş bir filmdi...
6


default avatar
(33) -
Bu film dizisi kadar olmazs da başarılı bir film. Bu filmi gördüğümde eski günlere gittim doğrusu. Dizisi tam bir efsaneydi. Benim için hala öyle.


default avatar
(26) -
Çocukluğumda izlediğim A Takımı'yla kıyaslayınca rezalet olmuş, hele konteynırların patlama çatlama sahneleri çok kıytırık durmuş. A Takımı dediğin çöpten çubuktan icat yapar, mobiletten tank yapar. Bunlar hop helikopterde hop gemide. Bi kere A Takımını benim gözümde A Takımı yapan GMC Vendura'dır ki dizide 98 bölümden sağlam çıkan aracı Magirus'muşcasına harcamışlar. Ayrıca ne Liam Neeson Mr. Smith'in "bilge"liğini verebilmiş; ne de Quinton Jackson Baraküs'ün "sempatik ayılığı"nı. Keşke seriyi aklımdaki haliyle bıraksaydınız.
4


default avatar
(5) -
Aksiyonun bol olduğu eğlenceli, heyecanlı bi film olmuş.
İzlemenizi tavsiye ederim.
10/7.5


default avatar
(44) -
Arkadaşlar Öncelikle Filme lütfen önyargıyla bakmayın çünkü çevremde ki arkadaşlar Filmi izlemeden yargısız infaz ednler vardı...vardı diyorum çünkü izlediklerin de fikirleri değişmişti bana göre Film Çok iyi Leam Neeson ve Bradley cooper performnasları süper İzleyin derim 8/10:)
8


avatar
(338) -
Yer yer aksiyonlu, yer yer komik iyi, hoş bir filmdi. Başlangıcına bayıldım.. Kadro sağlam. Liam Neeson çok iyi durmuş filme. Ayrıca sonuna da bayıldım. Gülücük Ama eksilerinden biri süresi uzun tutulmuş. Uzatmışlarda uzatmışlar. Kısa ve öz olması daha çok ilgi çekerdi diye düşünmekteyim..

'Planların yolunda gitmesine bayılıyorum.'
7


avatar
(649) -
Ara ara 'saçmalamışlar' demeden edemedim Wink Bazı sahneler biraz fazla abartılı. Ama güzel, komik, izlenir Wink
6


avatar
(29) -
Temponun film dk boyunca düşmediği bol aksiyonlu bir yapıt olmuş. 7/10
7


default avatar
(7) -
Filim güzel en başlarda biraz sıkılıyor gibi oluyorsunuz ama esas aksiyon sonda izlenebilir bir film.
6


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film