Giriş Kayıt

Üç Defin (2005) Yorumlar


The Three Burials of Melquiades Estrada

Yorumlar (5)
avatar
(998) -
Oyuncu kadrosu güzel, konu ilginç, çekimler iyi, kaçırmayın mutlaka izleyin demiyorum ama klişe film ve konulara göre değişik bir alternatif arayanlar için bir seçenek olabilir.
6


avatar
(58) -
senaryo cok sağlam keza cast ve oyunculuklarda fena değil ama yönetmen çok çiğ bırakmış filmi ; olayların nerden nereye geldiği belli arada konunun dışına çıkan sekanslar var...eleştirdiğime bakmayın filmi mutlaka izleyin...


avatar
(2066) -
Hikaye güzel, ama film için aynı şeyi söylemek zor. Sıkıntılı sahneler, durgun konuşmalar. Sadece Tommy'nin adamını yakalayıp bir yolculuğa başladığı andan itibaren film bir şeye benziyor. Bana Kalbimi Vatanıma Gömün hikayesini hatırlattı, ama onun kadar estetik değil. 6.


avatar
(91) -
Western coğrafyası… Meksikalı göçmenler ve onları sınırda avlayan sınır devriyesi… Av ve avcı… İnsanlığını kaybetmiş bir sınır devriyesine insanlığını hatırlatan bir büyük modern dünya kovboyu…Av ve avcının yer değiştirdiği güçlü bir hikaye… Bir Meksikalı yazarın kaleminden, Guillermo Arriaga’ dan Meksikalı kaçakların hayatına güçlü bir bakış…Zaman zaman fazlasıyla uzayan ve mesajların gözümüze gözümüze sokulduğu diyalogları saymazsak, izlemeye değer bir politik western hikayesi…


avatar
(91) -
gayet başarılı ve sürükleyici bir film.western filmlerden hoşlanmama rağmen büyük bir keyifle seyrettim.tabi paramparça aşklar ve köpekler filmiyle 21 gram üçdefin için iyi bir referans olmuştu zamanında:))
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film