Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1030) -
Karı koca anlaşmazlığı, ayrılık, çocuklara özlem, sonra tekrar toparlanma gibi sıradan şeyleri, ilginç bir şekilde değil, şaşırtıcı değil, sürükleyici değil yine sıradan bir şekilde anlatan sıradan bir film
5


avatar
(34) -
Ben izlemeye tersten başladım, şöyle ki ilk olarak üçlemenin son filmi Chinese Puzzle'ı izledim. Sonrasında bunun bir üçleme olduğunu farkettim.
Cédric Klapisch'in bireyler ve yaşamlarına baktığı perspektiften keyif aldım. Sonra seriye ilk filmden başladım. Bence serinin öne çıkan filmi ikinci filmdir. [Russian Dolls].

İstasyodaki Xavier & Wendy'nin diyalogları gerçek hayattan bir kesitti ve adeta herkesin içten içe bildiği ama bir türlü seslendiremediği veya kabul etmek istemediği düşüncelerin dışa vurumuydu. Hem de bir vedaydı, hüzünlü olduğu kadar keyif vericiydi.

Dikkat çeken bir bölümde Rusyada bulunan ideal ebatlara sahip bi yolun geçtiği sahne.
25 metre yükseklik, 25 metre genişlik ve 250 metre uzunluğu bulunan cadde.
Daha sonraki sahnelerde buraya Celia ile Xavier'in dönüşü ve ordaki sözler de istasyon sahnesi gibi güzel ifade edilmiş bir bölümdü.
8


avatar
(554) -
Hafif ama etkileyici bir üçlemenin 2. Parçası. Ilk filmde gördüğümüz insanların hayatına yeniden dahil oluyoruz. Bu filmde karakterimiz daha olgunlar ama kaygıları ve sıkıntıları pek değişmemiş. 7/10


avatar
(715) -
İspanyol pansiyonun nun devam filmi olan bu filmi de keyifle seyrettik..Hatta bana göre ilk filmden daha güzeldi..Seyredecekler mutlaka ilk filmi seyretmeliler,yoksa konular kopuk gelebilir..
8


avatar
(446) -
TVRip altyazıyla izledim.
Altyazısı kötü olmasına rağmen çok etkileyici ve güzel filmdi. Hani bir kızı görüp de aşık olursunuz, onu anlatacak kelime bulamazsınız. Bu film hakkında aynen böyle hissediyorum.

Mutlaka izleyin Çok Seviyor


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film