Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(270) -
Before sunrise dan sonra nasıl devamı çekilir derken benzer teknikle farklı bir film çıkıyor karşınıza iki insanın yıllar sonra karşılaşmasında karakterlerinin olgunluk döneminde daha farklı diyaloglar yaşanması ayrı bir tat birde film sonlarını hep eleştiririm ama bu filminki harikaydı diğer yapımlara örnek teşkil etmeli...
9


default avatar
(81) -
serinin devam filmi bence bu 2 seri film before sunrise/sunset ; kendine has bi tarz ve bunda da başı çekiyorlar, bu tarz güzel filmlerin devamını bekliyoruzz...


avatar
(226) -
İki film için bir arada konuşacak olursam (ikincisi ilkinden her anlamda daha başarılı, ne de olsa aralarında olgun olanı)

Oyunculuklar öyle aman aman değil
Ortalamanın öyle aman aman üstünde değil yönetmenlik. Brkaç çok başarılı bulduğum, beni içine hapseden sahne var ama daha fazlası değil. Hatta özellikle ilk filmde sahne geçişleri bazı yerlerde rahatsız edecek derecede keskindi.
Senaryoyu izlerken hayattan bir kesit izlermiş gibi bir his de oluşmadı içimde.

Ama o senaryo öyle başarılı diyaloglardan kurulmuş, konudan konuya geçişler öyle yumuşak yapılmış ki, üstünüzden akıp gidiyor film, evet içine giremiyorsunuz belki ama tam anlamıyla bir seyirci oluyorsunuz, merak ediyorsunuz. Öyle tatlı bir tat bırakıyor ki damağınızda, sadece izlemeye devam etmek istiyorsunuz....

Film müziklerini çok beğendiğimi de özellikle belirtmeliyim
7


Yorumlar (33)
avatar
(73) -
ilk filmi cok beğenmiştim bunuda sevdim buda güzeldi özellikle ikisinin arasında sohbet hic sıkmıyor ama bu cok kısa olmuş en azında 1.30 saat olsaymış en sevdiğim sahne celine evine geldikten sonra gitarla caldığı müzik güzeldi sevdiği sanatçının taklidi yapması da ayrı güzeldi Çok Mutlu
7


default avatar
(222) -
Önceden duygusal filmleri çok daha iyi izleyebilirken şimdi o kadar odaklanamıyorum. 1. filmi uzun bir süre önce izledim. 2 filmdi de az önce 2 yılda neler değişti hayatımızdan. Filmde 9 yılda geçenleri ne kadar tahmin etsek az..


default avatar
(101) -
o kadar güzel ki. Alt yazıları okurken düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Yaptıklarınız yapmak istedikleriniz ,aşklar, sevgililer. Bir düşünce seli oluşuyor. Özellikle arabadaki konuşmalar beni benden aldı. belkide aynı yaştaki insanların problemlerini anlattığı için beni çok etkiledi.
bir de insan düşüncelerini ne kadar güzel anlattıklarına hayret ediyor. Onlar konuştukça zihninde bazı yerlerde ışıklar yanıp sönüyor.
10


default avatar
(174) -
İlk filmin peşine seyrederseniz çok güzel bir film ziyafeti aşk felsefesi, kadın erkek ilişkilerine güzel bir bakış. Üçüncüyede bakmak gerek bence. Bu ikinci birinciye göre daha güzel. Ancak birinci filmi seyretmezseniz bazı şeyleri anlamanız imkansız.
8


avatar
(6196) -
Gerçekten benim esas merak ettiğim 9 yıl sonrası için çekilmek üzere tasarlanmış bir senaryomuydu acaba.? Her şeyin ötesinde bana göre tüm naif güzelliğinin ötesinde bir film bu kadar mi güzel bitebilir diye kendisine hayran bırakan film tekrar yazayım diyalog filme sabırlıysanız izleyin. Şimdi kesinlikle hemen 3.ve son bölümü izlemem lazım....


avatar
(285) -
ve 9 yılın ardından çekilmiş bir film daha.
Yine muhteşem tadı olan bir filmdi. Olgunluk dönemlerini ve
Sürprizbozan: Göster

İlk filmini çok çok beğendiğimden sanırım bu filmi o kadar beğenmedim. Yani beğenmedim derken ilk filme kıyasla yazıyorum. Yoksa bu film harikaydı.

Şu sahneyi çok daha farklı bekliyordum. İlk filmi dün gece izlediğim için tüm gün boyunca bu sahneyi düşünmüştüm;
Sürprizbozan: Göster

Bu filmin en büyük özelliklerinden birisi ise ilk filme göre senaristlerine 2 isim eklenmiş. Bu iki isim ise Julie Delpy ve Ethan Hawke. Bu ayrıntı çok önemli. Bir şeyi itiraf etmek istiyorum Julie Delpy hayatımda gördüğüm en iyi 10 kadın aktristen birisi diyebilirim. Kendisini ilk defa dün ve bugün izledim ama gerçekten muhteşem bir oyuncu. Uzun konuşmaların/diyalogların ve uzun kamera açılarının olduğu 2 filmde de kusursuz oynamış. 3. ve son filmi yarın izleyeceğim ve inanıyorum ki o da çok güzel bir film olacak.
9


avatar
(1418) -
9 yıl önce trende tanışıp ,Viyana’da romantik bir gün geçirdiği Fransız Celine’i bir daha göremeyen Jesse, o günü konu alan bir kitap yazar ve Paris’teki bir kitapçıda okuyucularıyla buluşur. O anda kitapçıya Celine gelir ve birlikte sohbet ederek çok güzel bir gün geçirirler. Her konudan, geçen yıllar boyunca neler yaptıklarından ve o özel günden bahsederler.

İkilinin sohbetleri samimi, anlamlı ve içeriği kaliteliydi. Paris’in güzel sokaklarında dolaşmaları, tekne gezintisine çıkmaları ve bir kafede oturmaları bu özel şehrin güzelliklerini bize de yaşatıyor.
8


avatar
(10) -
Spoiler içeren ve yönetmene giderli bir yorum olacak. Haberiniz olsun...

Sürprizbozan: Göster


Neyse bu kadar sövme yeter. Yine kaliteli diyalogların olduğu, yine düşündüren bir film. Yalnız bu seferki biraz daha hüzünlü ve kederli gibiydi. Sanki yılların getirdiği tecrübe ve mutsuzluk yüzlerine vurmuş gibiydi. Ben ilk filme aşık oldum. O yüzden bu film için aynı duyguları besleyemedim. Ama yine de ilk filmi izleyenlerin mutlaka izlemesi gerektiği bir film. İyi seyirler...
7


avatar
(353) -
öncelikle 3 filmi 3 gün arka arkaya izledim..bana göre filmlerin güzellik sıralaması da serinin sırasıyla uyumlu..

ilk film daha sıcak,samimi,deli dolu iken bu film biraz daha mesafeli,olgun,durağan...tıpkı gerçekçi bir aşk gibi..hepimizde ilk aşık olduğumuz zamanın tadı farklıdır..sanırım ben o yüzden ilk filmi daha çok sevdim..

3 filmi arka arkaya izlemeniz tavsiye olunur..

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(79) -
İlk filmdeki replikler biraz daha ilgi çekiciydi ve o film daha akıcıydı.
6


avatar
(67) -
Klasik romantik filmlerinde ki gibi önce sevgili olup sonra ellerinde olmayan bir sebepten dolayı ayrılıp yıllarca birbirlerinin hasretini çektikleri tarzda bir film değil. Filmi izlerken diyorsun ki keşke benim de bir sevgilim olsa şuan(sevgilin yoksa tabi) konuşsak sadece birbirimizin gözlerine baksak hatta bazen konuşmadan sadece bakışarak anlaşsak, gözlerimizde ki pencereden içeri bakıp birbirimizi görsek... İnsanı bu duygularla dolduran bir film ilki gibi. Ekstradan bu filmde arabanın içinde geçen konuşmalarda dram ağır basıyor ve insanı gerçekten düşünmeye itiyor bazı konularda. Bazı arkadaşlar bu filmin sonunu beğenmemişler ama bence çok iyiydi, o an öyle bir andı ki tam orada bitmesi bence muhteşemdi.
Spoiler olmasın diye yazdıklarıma dikkat ettim. Saygılar.
9


avatar
(4231) -
Romantik bir zaman geçirmek için kız arkadaşınızla izleyebileceğiniz ve hoşca vakit geçirebileceğiniz çok açık sahneler olmayan güzel bir film
8


avatar
(206) -
Yine mükemmel oyunculuk , güzel bir şehir , güzel bir senaryo ve şarkılarla devam ediyor filmimiz.Kesinlikle izlemeye değer. Finaldeki şarkı zaten herşeyi özetliyor Saygılar
9


avatar
(268) -
İlk filmine göre biraz zayıf düşmüş.

Yine aynı tema... Çiftlerimiz sokaklarda yürüyor... Bu sefer Paris sokaklarındalar. Muhabbet, sohbet... Laf lafı açıyor. Ama konular biraz değişmiş. Hem delikanlımızdan hem de sarışın güzelimizden sadece on yıl geçmiş de olsa bazı şeyler uçmuş gitmiş.Ne o eskisi gibi yakışıklı... ne diğeri eskisi gibi güzel... İkisi de farkında... Ama söylemek cesaret istiyor.

Cesaret için yine bir kaç saat gezecekler. Kaybettiklerine yandıkça, kazandıklarına doymadıkları ortaya çıkınca her şey dökülecek ortaya... Evet, bir yakışıklının gözlerinin içine bakması, sarıp sarmalaması, aşkıyla doyurması bir bayan için o kadar önemli ki, feminist dünyanın başarılı kadını dahi olsa da bu gelip geçici şeyler insanı doyurmuyor... Evet, güzellik çok önemli bir erkek için. Ama gözlerinin içine bakan, gerçek aşkı beraber yaşayacakları asıl kadını bulamadıysa, karşısındaki güzel eğer o aşık olacağı kadın değilse... gelip geçici bir metaya takılmış da yanılmış bir pişmana dönüyor hemen. Yalan insanın dünyasına yerleşemiyorken gerçek olmayan bir aşk, birliktelik kalbine, yüreğine nasıl yerleşebilir ki!

Neyse...
Fikri yanı güzeldi filmin. Ama sanki öncekine göre biraz durgun geçti. Biraz ondan elimizi sıkı tuttuk. Yoksa çoğu filme tozunu yutturur.
7


default avatar
(151) -
Bu filmi seviyorum çünkü diyaloglar çok iyi.Severek,tutkuyla izledim ...


avatar
(130) -
İlk film kadar olmasa da ben yine de beğendim.
8


avatar
(994) -
ilk film gibi başarılı ama aynı heyecanı yaşadığımı söyleyemem.
6


default avatar
(36) -
Bana göre izledikten sonra silinecek filmler arasında...Sonu harbiden dandikti yani:) imdb puani 3 olan filmlerin bile bi sonu vardır. ....saygılar......
6


default avatar
(140) -
8 dakika arabanın içinde vıdı vıdı dinledik. sinemayı gözlerim bayram etsin diye izlerim, kulaklarım için değil. bu puanları haketmiyor.
6


default avatar
(91) -
seriyi tamamlamak için bir filme daha ihtiyaç var bence.. bir film daha yaparlarsa adı da muhtemelen ''after sunset'' olur herhalde Hehehehe

ilk filmi izlerken biraz sıkılmıştım, ilk defa bu tarz bir film izlemiştim ama bu filmde biraz da meraktan neler olacak diye sıkılmadan izledim.. süper bi film değil belki ama iyiki de izlemişim diyorum.. farklı bir tarz ve insanda farklı duygular oluşturuyor.. izlemeyenlere tavsiye ederim ama mutluka sırayı bozmadan izleyin yoksa filmden keyif alamazsınız..


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film