Giriş Kayıt

Kahve Ve Sigara (2003) Yorumlar


Coffee and Cigarettes

Yorumlar (4)
avatar
(8) -
Kahve ve sigara, bizdeki çay ve sigara gibi. Aradaki bir fark yok, bunu sohbetler arasında rahatlıkla görebiliyorsunuz. Jim Jarmusch filmleri sakin, dingin ve rahat bir ortamda izlenmeli, çay ve sigaranın tadı çıkarılırken olduğu gibi. Esasen sigara içmeyen veya bırakmış birini bile etkileyebilir duman altı muhabbetler, hatta filmde bununla ilgili bir sahne dahi var. Çeşitli sahne ve ortamlarda, farklı coğrafyalarda bazen acının ve kederin, bazen gülmenin ve neşenin, bazen de melankoninin kahve-.çay ve sigarayla ne kadar uyumlu olduğunu nevi kendine münhasır bir şekilde işlemiş yönetmen. Her bünye tercih etmeyebilir ancak başta da zikrettiğimiz gibi, izlemenin reçetesine uymak lazım.
6


default avatar
(104) -
Bir kahve içimi sürede özetlenen hayatlar.Film konuşma üzerine kurulmuş,sinemadan çok televizyon programına benziyor.Ayrıntıları yakalayabilmek için tekrar seyretmek niyetindeyim.
8


avatar
(164) -
Sürpriz oyuncular barındırıyor içerisinde fakat ben beklediğimi bulamadım maalesef daha dolu sohbetler bekliyordum.Gerçekten de kahve ve sigara eşliğinde gidebilir ama.
6


avatar
(454) -
benim film anlayışıma hiç uymayan bir film o yüzden film yada sanat insan içindir mantığında olanlar izlemesin bence...
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film