Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

erkanca

 
Kayıt : 12 Aralık 2020
  • Karanlık Adam
    Karanlık Adam
  • Kuş
    Kuş
  • Pathfinder
    Pathfinder
  • Kayıp Gençler
    Kayıp Gençler
  • O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji
    O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji
Son Yorumları
Vengeance (2022)
27 Aralık 2022
Teksas... gerek Western filmleri gerek meşhur kentleriyle aşina olduğumuz bir coğrafya. Görünenin arkasını görmek ne kadar da zor. Beklediğim neydi elime geçen ne oldu. Öğretmen kemal tadı aldım ben biraz. Ana karakterin karizmatik olmamasına takılmış bazı arkadaşlar. Her film için geçerli değil bu durum. Kimi karizmatik olur kimi yeteneğini konuşturur.

Görünenin arkasını görmek. Başta herkes iyidir işin sonuna bak demişler. Üst metinde ters köşe hikayesi alt metinde adrese teslim göndermeleriyle film zincirim içinde farklı bir lokma oldu.
Harlem Nights (1989)
25 Temmuz 2022
1930'lar gece hayatı, kumar, polis-mafya ilişkisi konularıyla Eddie Murphy, Richard Pryor ikilisi keyifli bir seyir sunuyorlar. Boardwalk Empire sevenlere tavsiye edilebilir. 1989 yapımı filme kısa zamanda adapte olup zaman geçirilebilir. Görsellik ve uyum gayet başarılı. Senaryo biraz zayıf kalsa da izleyeni pişman etmeyeceğini düşündüğüm bir eser.
Six Days Seven Nights (1998)
24 Temmuz 2022
Konu klişe gelebilir ancak ilerleyen dakikalarda survival hale geldiğinde keyfi arttı. Bazı sahneler görsel açıdan komik ve hoştu. Harrison Ford filmlerinden birini daha listeden sildik.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film