Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(1031) -
Ulaşılan sonucu bilmek mümkün olabilir. Ama bu film için kullanılabilir tabir: her anı tahmin edilemez ve sürükleyici. Yönetmen daha önce Guy Richie ile çalışmış, haliyle akışta benzerlikler var. Çok iyi bir kadrosu var. Tom Hardy, Sally Hawkins, Sienna Miller, Ben Whishaw daha neler neler.

Hikayede bir çok taraf var ve bazıları daha iyi anlatılabilirdi. Daha kaliteli, üst düzey sahneler de görmek isterdik.

Sonuç olarak bol sürprizleri, akıcılığı, oyuncu kadrosu ile seyredilmeyi sonuna kadar hak ediyor.
7


avatar
(4241) -
Soğuk ve sert üslubun tavan yaptığı, ciddiyetin havada uçuştuğu tipikal İngiliz suç filmi. Zaten çoğu yorumda filmin mantığı özetlenmiş bu yüzden bu tip suç filmlerini sevenler için hazine niteliğinde. Genel olarak bu tür filmleri sevdiğim için beğendim ama biraz karmaşık olduğu doğru. Yine de bu oyuncu grubunun olduğu bu filmi izlemekte yarar var.
7


default avatar
(174) -
Film karışık, ama tetikçi sahnesi unutamayacağınız bir sahne. Finalde beklenmedik... sırf bunları görmek için sabırla bakarım derseniz, tavsiye ederim. Şu bir gerçek, İngilizlerin neden dünyada bir adım önde oldukları belli. İllaki bir kütüphane odası arkaplanda olması değil mi ki ve dahası Faust'u bilen uyuşturucu baronu oluyorsa... Güneş Batmayan İmparatorluğun kalıntısı bir devletin sırrı okumaktan geçiyor. Bilgi güçtür. Filmden çok anımsattıkları için tavsiye ederim.
7


avatar
(8408) -
Kadrosu, konusu, müzikleri ve tarzıyla tam bir İngiliz suç filmi! Guy Ritchie filmlerinden en büyük farkı ise neredeyse hiç komedi unsuru olmaması! Film arayanlar için öneririm.


default avatar
(236) -
Stilize bir film. Bana biraz Guy Ritchie filmlerini anımsattı. Kadro çok sağlam. Hikaye örgüsü güzel ama bir tık daha iyi olabilirdi. Yine de kendini sonuna kadar seyrettiren ve sıkmayan bir film. tavsiye ederim.


avatar
(138) -
Olay örgüsüyle, oyuncularıyla, kamerasının arkasında kendisini kanıtlamış harika yönetmen Matthew Vaughn'u ile, gizem ve sürprizleriyle müthiş bir film. Kesinlikle izlenmeli
10


avatar
(99) -
İzlemenizi tavsiye ederim.


avatar
(262) -
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(820) -
Adı Türkçeye yorumla çevrilmiş bir film daha Gülücük Layer Cake in ne anlama geldiğini filmin sonuna doğru anlıyorsunuz. İzlemekte geç kaldığım kıyıda köşede kalmış iyi bir suç filmi. Filmden aksiyon hareket bekliyorsanız hiç başlamayın çünkü öyle ahım şahım bir hareket yok ancak film sıkmıyor. İngiliz filmlerinin olmazsa olmaz o soğuklu filmde mevcut tabi. Sonu tam klasik suç filmi gibi bitecek derken beni şaşırttı. İyi bir senaryo idare eder oyunculuklar boş zamanda değerlendirilebilir bir suç filmi.
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(10) -
Kesinlikle güzel film. Bu kadar geç izlemiş olmama üzüldüm ama hiç izlememekten iyidir. Konu olarak yeni bir şey vaat etmese de çok iyi kurgulanmış ve izlerken keyif alınacak bir film.
8


default avatar
(17) -
Filmdeki olayları anlamaya çalışırken başım ağrıdı, çok karışık bir senaryosu var, ama öyle övüldüğü kadar başarılı bulmadım filmi 6.5/10
6


default avatar
(274) -
Bu filmi 7 yıl sonra izlediğim için kendime kızıyorum ama televizyonda izleyip unutmuş olabilirim.
film hakında 3 tane yorrum olması şaşırtıcı. Bugün bondlarda izlediğimiz Daniel Craig bu film'de döktürüyo. LAyer Cake, skyfall'dan çok daha iyi ve casino royal'den bile iyi denilebileck seviyede.
hikaye oyunculuk, akıcılık tam yerinde
8/10.
izleyin izlettirin.
8


avatar
(31) -
Çok İyi Olmamakla Birlikte İzlenebilr. Fakat Un prophète bu film Daha Güzel
6


default avatar
(130) -
fazla karmasık fılm olmus ..son kısmı begendım ..izlemesenızde olur..
7


avatar
(705) -
Kesinlikle kötü film diyemem lakin senaryoyu sırf ilgi çekici hale getirmek için çok karıştırıp karman çorman yapmışlar. Yine de fena değildi, Guy Ritchie tarzını da andırıyordu.

6 / 10
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film