Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(4238) -
Küçük büyük demeden herkese hitap eden şirin bir anlatımı var. Çok güzel başlayıp çok da güzel bir bitişi var ki içinizi bir an huzur kaplayıp eskileri hatırlayabilirsiniz. Ren geyikleri, Noel Baba ve Noel ruhu naif bir şekilde hissettiriyor. Çok güzel mi elbette değil ancak sıcacık hikayesiyle eğlenceli bir şeye dönüşüyor. Bu tarz Noel hikâyelerine sevenler zevkle izleyecektir.
6


avatar
(1239) -
Animasyonlar günümüzde tüm yaş grubu tarafından rahatlıkla izlenebilen bir film türüdür ama bu film bir anne ve babanın çocuklarıyla izleyebileceği bir film türüdür. Belli bir yaş grubuna hitap ediyor. Aile ile rahatlıkla izlenebilecek güzel bir film.

Filmde komik sahneler mevcut ama başı ve özellikle sonlarına doğru çok çocuksu ilerliyor. Hıhı

Altyazı için teşekkürler. Saygılar
5


avatar
(1684) -
Bu onların kültürü ve geleneği olduğu için izlemeden önce iyi karar vermeniz lazım yoksa sıkılırsınız. Ben özellikle Will Ferrell için izledim ve hem hikayesi hem de onun performansı sayesinde iyi eğlendim. Özeti olmadığı için film hakkında bilgi vermem gerekirse; Noel baba nın Elf leri tarafından Kuzey kutbunda büyütülen ilk ve tek insan yavrusu olan Buddy ye yetişinliğe eriştiği gün elf olmadığı, bir yetimhane çocuğu olduğu ve babasının kim olduğu açıklanır. Babası yaşıyordur ve New York lu bir iş adamıdır Buddy ye kalan ise onu bulmak tanışmaktır. Ama birden fazla sorun vardır kendisini elf sanıyordur, hayata bakış şekli normal insanlardan farklıdır ve de artık noel ruhu artık sıfırı tüketmiştir.
6


avatar
(396) -
Her ne kadar yine "Noel Neşesi" ve artık bizim de millli kahramanımız (!) haline gelmiş "Noel Baba" konulu bir filmle karşı karşıya olsak da, bu tarz filmlerdeki gizli mesajı ve sistematiği bir kenara bırakırsak; seyir zevki yüksek, hoşça vakit geçirten, kafanızı boşaltabilecek, hızlı ilerleyip keyifle biten bir film olmuş.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film