Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(4238) -
İşin içinde çöl olunca macera olmaz mı? Soluksuz bir çırpıda izleniyor ama basitliklere yenilmekten kurtulamıyor. İzlerken akıllara ilk İndiana Jones geliyor ama hem kurgu hem de hayranlık derecesinde onun kadar kaliteli olmadığı bir gerçek. İzlerken Steve Zahn ile müthiş eğlendirirken araya katılan macera havası da hiç fena yansıtılmamış. Matthew McConaughey ve Penelope Cruz ile rollerinde son derece başarılı ama beklentim daha iyi olması yönündeydi. Bu hikâyeden mümkün olan her şeyi sonuna kadar verilebilmiş ancak üst düzey ya da beklentileri aşan bir performans yok.
6


avatar
(8404) -
Kadro efsane, eski tarz, klişe ama eğlenceli bir yapım. Bu tarz yapımlar kafa dağıtmaya birebir... İyi seyirler olsun.


avatar
(463) -
Olumsuz yorumlara aldanmayın film iyi
8


avatar
(206) -
İçinde ciddi sorunları konu alan ama bunu komik yollarla işleyen, iyi oyuncu kadrosunu verimli kullanamayan, aksiyon ve macera ağırlıklı bir yapım. Konu bütünlüğünü pek sağlayamamış ve oyuncuları komedi ile ciddi sorunları çözerken görmek konu ile pek uyuşmamış maalesef. Bir taraftan komedi filmi diyorsunuz ama konuya baktığınızda çok ciddi bir konuyu ele alıyor. Bu da filmin konuyu ciddi görüp görmediğini sorgulamanıza yol açıyor. Boş zamanda izlemelik bir film için konu uygun düşmüyor, ciddi bir film seyredeyim deseniz oyunculuklar uyuşmuyor. İki arada bir derede kalan, başarısız bir film olmuş ne yazık ki.
5


avatar
(15) -
bütçe 130 hasılat 103 batık bir film, senaryo kötü ve yok artık cinsten, iyi de oscar jürisi değiliz ki,
aksiyon güzel, komedi iyi, eğlenceli bi vakit geçirirsiniz, film seyrederken çedirdek çıtlatanlara göre, bu sebeble film seyrederken atomu parçalayan felsefeciler uzak dursun
8


default avatar
(7) -
Gayet güzel, eğlenceli bir film. Kesinlikle vakit kaybı değil. Ailecek izlenebilir bir yapım


default avatar
(26) -
ucuz senaryo diyosunuz ama 130.000.000 bütçe var


default avatar
(141) -
vakit kaybı
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film