Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
avatar
(554) -
çok iyi bir inceleme yazısı var yukarıda, o yüzden ben kısaca yorumumu yapmak istiyorum. duygusal düğüm noktaları oldu bittiye getirilmiş olan ve komik olmayan bir gençlik filmi. cesur bir çıkış noktası var ama işlenişi olarak maalesef hakkı verilememiş bunun.


default avatar
(1457) -
GENEL YORUMUM:
Genellikle bu tür filmlerin konuları tam manasıyla aynı oluyor diye sıkılırım. Ama bu film biraz fark yaratmayı başarmış. Oyuncu performansları yine vasat olsa da espriler daha kaliteli. Gerçekten keyifle güldüğüm yerleri oldu. Özellikle 18-24 yaş grubuna şiddetle hitap ediyor diye düşünüyorum. Sonlarına doğru romantiğe bağlıyor olmasından biraz sıkıldım. Ama yine de hiç fena değil. Tam kafa dağıtmalık.

YÖNETMENE BAKIŞ:
David M. Evans gayet güzel bir film çekmiş. Tam sıkıldığınızı düşündüğünüz anlarda filmi tekrar hareketlendirmeyi başarıyor. Bu türde çok fazla film olmasaydı iyi film bile derdim. Çekimler güzel, senaryo başarıyla işlenmiş. Yönetmene alkış. Sıradaki filmi bir aile komedisi olan Smitty. Beethoven serisini çekmiş birisi için yeni bir köpek filmi çekmek zor olmasa gerek. 

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):

• Tony Denman'ı başa yazdım çünkü bir tık önde. Üstelik bu tür filmlerin bir çoğunda oynamış tecrübeli bir aktör. (Naughty or Nice*)
• Daniel Farber yine bir tıkla ikinci. (Uzun süredir sinemadan uzak)
• Erik von Detten rolü itibariyle önde ama ben eksik buldum. (Yapımcılar da benim gibi düşünmüş olsa gerek ki uzun süredir teklif almıyor)
• Sarah-Jane Potts yardımcı rolde olmasa bu kadar arkada bahsetmezdim. Bence oyunculuğu da gayet iyi. Gözünüzü ondan alamayabilirsiniz.  (Bir süredir sinemadan uzak)
• Amy Smart. Romantik kısmında ortalama bir performans sergiliyor ama güzelliğiyle kendine baktırıyor. (No Clue*, The Single Moms Club**, 7500***)
• Tom Arnold. Birkaç sahnesi olmasına rağmen görünüp güldürmeyi başarıyor. Bu tür komedi filmlerine hep yakışıyor. (Pulling Strings*, Dumbbels***)

FİLMİN DERECESİ:
BİR DEFALIK İZLENİR VE KEYİF ALINIR.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film