Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(8408) -
Kadronun muhteşemliği, filmin görselliği, kostüm, dekor harika... Mahkemede yaşananlara bayıldım, özellikle Richard Gere performansına!... Müzikalleri genelde sıkıcı bulurum ama bu film bence sıkıcı değil. Gazete olayına bayıldım, çok iyi fikir!


avatar
(6205) -
Yıllar önce müzikal filmleri sevmeme rağmen sırf Richard Gere için sinemada izlemiştim.Açıkçası yine o zamanlar için film benim için bir şey ifade etmedi ama oyunculuklar ve dansları ilgimi çekmişti.Sanırım türünü sevmeyenler için sıkıcı bir film olabilir ama sevenler için zaman kaybı olmaz diye düşündüğüm bir filmdir.
6


avatar
(1583) -
1984 yapımı The Cotton Club'ı izledikten sonra 6 dalda oscar alan bu filmi izledim ve epey sıkıldım. Tavsiye edeceğim bir film değil doğal olarak. The cotton club bundan çok daha iyi bana göre.
5


avatar
(140) -
Sürprizbozan: Göster
harika bir müzikal.
9


avatar
(806) -
Kurgusu itibariyle Lars Von Trier'in Altın Palmiye alan Dancer in the Dark filmine benzettim ben. İkisinde de müzikaller olayların içine koyularak verilmiş. Film genel olarak iyi ve eğlenceliydi bence. Fakat en iyi film oscarını alacak kadar iyi miydi? Hele ki Piyanist gibi dev bir rakibi varken. Bence hayır. 2002 yılındaki Oscar Piyanist'in hakkıydı. Evet kesinlikle onun hakkıydı.
8


default avatar
(51) -
Güzel denebilecek bir müzikal zira müzikalleri pek sevemiyorum.Catherine mi Renee mi diyerek filmi izledim ve sonunda Catherine'de karar kıldım.Müzikal seviyorsanız kaçırmayın.


avatar
(274) -
Genelde müzikal izlemem ama kuzenim izlemem için çok ısrar edince dayanamadım bir bakayım dedim. İyi ki de bakmışım. Oyunculukları, danslarıyla olsun harikaydı. İzlerken çok keyif aldım.
8


avatar
(86) -
İzlediğim en iyi müzikal filmlerden biri. Müzikler ve danslar kıpır kıpır ve çok güzel.
9


avatar
(12) -
Müzikallerden hoşlananlar için keyifli vakit geçirebilecekleri bir film.
6


avatar
(1684) -
Sinema da müzikal tarihinin en farklı filmlerinden birisi. Hikayesi ile bağlantılı ilerleyen müzikler ve danslar şahane ve izleyici hiç sıkmıyor. Bir suç filmi olmasına rağmen bir eğlenceye dönüştürülmüş olması da filme bağlanmanıza neden oluyor.
7


avatar
(206) -
Biranızı ve cipsinizi alın rahat bir yere uzanıp öyle izleyin. Ben müzikallerden anca böyle keyif alabiliyorum. Kafa dağıtmak için güzel film.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film