Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(1082) -
Jason Stathom genç halini sinemada izlemekte ayrı bir keyif, kendine has duruşu yani cool, sert bakışlı neredeyse poker suratlı gibi duygularını ifade etmeyen bir tarzı.. Dövüş sahneleri, silahlar, hızlı arabalar, bitmek bilmeyen bir kovalamaca heyecanı ile adrenalini hiç düşürmeyen bir film..Bmw 7.40 arabasına bu filmde hasta oldum, arabaya gösterdiği önemi bahçedeki diktiği sebze meyvelere önem verse iyi bir çiftçi bile olabilir insan.. Emekli asker olup normal hayata devam etmek zor olsa gerek.. Film araba hız adrenalin üçgeni içinde hayata devam edenler için biçilmiş kaftan..
8


avatar
(8405) -
Çok güzel bir filmdir kesinlikle izleyin! Hayatın anlamını, ölümden sonrasını vs. filmlerde bulamazsınız boşuna aramayın arkadaşlar!!! Serinin bence en güzel filmidir, iyi seyirler olsun.


default avatar
(488) -
Bu film aşırı basit, ama izlemesi zevkli olanlardan. Jason Statham'ın filme büyük katkısı olmuş. Açılış ve bitiş sahneleri eğlenceliydi. Fakat senaryo, bu olan bitenlere karşı basit kalmış. Ama boş vaktinizde izleyebileceğiniz, izle-unut tarzında bir film ortaya çıkmış. Ama ekstra bir şeyler beklemeyin.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Açılış ve bitiş sahneleri.
+ Jason Statham.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Basit senaryo.
- Arka planda kalmış olan yan oyuncular.
- Mantık hataları.

TOPLAM PUAN: 5.8/10
5


default avatar
(62) -
İMBD puanı ne kadar kotu olsada bu film mutis jason faktörü var bi kere Çok Mutlu 
8


avatar
(1684) -
Aksiyon anlamında doyurucu bir film, Statham`ın artık o alıştığımız aksi ama yer yer de sempatik karakter tiplemesi yine karşımızda olmasına rağmen filme tadını veren de o olmuş. Bir aksiyon filmi için hikaye beklenilen türde ama sıkmıyor, otomobil sahneleri gereksiz yere uzatılmamış, dövüş sahnelerinde abartılar var ama türü itibariyle göze batmıyor o abartılar güzelleştiriyor zaten.
6


avatar
(933) -
Genel olarak beğendim. Jason Statham'ın bu türün adamı olduğunu bir kez daha anlamış oldum.Gayet sürükleyici ve aksiyon sahneleri izlemeye değerdi.Fakat fazla abartıların olduğu sahneler fazla ve can sıkıcıydı.Genel olarak izlemeye değer güzel vakit geçirilebilecek bir filmdi.
6


avatar
(440) -
Hareketli, aksiyonlu evet, ama senaryoda da farklı bir şeyler arıyor insan. Sadece Jason var ve ordan oraya hopladığı, dövüştüğü için tutup 7-8 puan vermeyeceğim. Resmen gişe filmi ve fazla basit olmuş.
6


avatar
(2066) -
Hareketli bir film izleyeyim niyetiyle izlenecek hoş ve boş bir film.


avatar
(338) -
Temposundan bir şey kaybettirmeden geçen bir film.Favroilerimdendir.Jason Statham'a yakışmış bu rol.
8


avatar
(359) -
Efsane olan bir film güzel bir seri haline geldi Audi'nin reklamını da yapan film sonunda beni de audi sahibi yaptıracak. Gülücük
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film