Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(33) -
gerilim sevenler kaçırmayın bu filmi..devam filmide var 28 weeks later..Gülücük


default avatar
(13) -
En az 5 defa izlemişimdir ..
Muhteşemdi Heyoo
10


avatar
(691) -
Zaman zaman dramın da harmanlandığı yer yer korku, daha çok gerilim filmi. Gerilim filmi gözüyle baktığımda çok başarılı bulduğum, hikayesinin özgün oluşu, müzikleri ve Danny Boyle imzası ile hala izlememiş sinema severlere çekinmeden tavsiye edebileceğim filmdir.

Bir avuç insanın yaşam mücadelesini anlatan bunu yaparken hiç sıkmayan, karakterlerin psikolojik durumlarını, o anki ruh hallerini bizlere hissettirebilen başarılı bir film.

8 / 10
8


Yorumlar (45)
default avatar
(146) -
şahsi fikrim hastalık, zombi filmlerinin ağababası . defalarca izledim ve her seferinde doydum ...
dram var korku var gerilim var romantizm var müzik var makyaj var oyunculuk var senaryo var ... var da varr
9


avatar
(353) -
hala ara ara izlerim..türünün klasiklerinden bence..boş londra sokakları bile izlemek için yeterli..cillian murphy o zamanlardan star ışığını yakmış..izleyiniz efendim..
8


avatar
(1723) -
açılış sahnesi ile filme bir tutunuyorsunuz ve finale kadar sımsıkı sarılıyorsunuz, gerilimi ve hareket hızıyla adeta sizi sarmalıyor, ortam çok güzel ayarlanmış, bu film ile tanıdığım danny boyle'u takip etmenizi öneririm, kaliteli yapımların yönetmeni, film tam bir kedi fare oyunu ama başka türlüsü...
8


avatar
(159) -
Sanırım pepsi aracılığıyla ile çekilmiş bir filmdi.Çünkü zorlamayla reklam koyulmuş gibi gördüm. 3-4 defa yapılan pepsi vurgusu nedense film boyunca aklımda kalan şey oldu.
6


avatar
(4) -
Bu filmi iyi yapan faktörler atmosferi ve müzikleri şüphesiz. Godspeed You! Black Emperor'ın F#A# albümünden yapılan müzik seçimleri atmosferi o kadar güzel etkiliyor ki anlatamam. Resmen kendinizi post apokaliptik bir dünyada buluyorsunuz ve bunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Londra'nın boş sokaklarıya müthiş bir uyum yakalayan bu müzik eserleri sizi eşsiz bir dünyanın içine alıyor.
8


avatar
(88) -
Korkmaktan korkan biri olarak çok beğendiğim bir film oldu. Korkmaktan daha ziyade gerildim ve tam olarak aradığım da bu gerilim hissiydi nitekim. En dandik korku filminden dahi aşırı korkup bir hafta boyunca uyuyamayan biri olarak söylüyorum, benim gibi cesur yürekler çekinmeden izleyebilirler Çok Mutlu

Film boyunca gözlerimi bir saniye olsun ekrandan ayıramadım.. Hatta dizlerimin titrediğini ve bacaklarımın kasıldığını da film bittiğinde fark ettim Gülücük Gerçekten son zamanlarda beni filmin içine bu denli çeken ve bir an olsun sıkmadan, bunaltmadan devam eden bir film izlememiştim. Oyunculukların şahaneliği dolayısıyla empati kurmakta da hiç zorlanmıyorsunuz ve sahnedeki duygu olduğu gibi içinize işliyor, bayıldım vallahi.

Muhakkak izleyin.. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz zaten.
9


avatar
(489) -
15 yıl önce ilk izlediğimde oldukça etkilenmiştim.Bu corona vesilesiyle tekrar bi izleyim dedim.Yine London şehrini bomboş görmek güzeldi.Ancak ilk izlediğimde ki etkiyi alamadım bu sefer.Yaşımız ilerledi tabi.Yinede türünün iyi örneklerinden biri.28 weeks laterıda izledim ardından.28 weeks later daha iyiymiş bunu anladım.Filmin müziğinide spotify den ekledim arada dinliyorum.Bu corona günlerinde iyi gidiyor.
7


default avatar
(329) -
Filmden anladığım etik kuralların bu durumlarda bırakılacağı ve kendi hayatının devamına odaklanman gerektiğini anlatmışlar. Sonuçta İngilizlerin neden dünyada hala etkileri devam ettiğini bu filmle bir daha çözdüm. Olabilir bir ihtimal karşısında halkına bunu yapmalısın diyorlar.
Filmde komutanın radyo yanındaki asıl hedefinin ne olduğunu duyunca şok olacaksınız. Film sıkıcı ilerliyor. Ama ders alınacak ne çok şey var. Sabırla seyredin vazgeçmeyin.
8


avatar
(444) -
Güzel bir seri için muhteşem bir başlangıç. 28 Gün Sonra, 28 Hafta Sonra, 28 Ay sonra ve 28 Yıl sonra diye devam edebilirdi aslında.
8


avatar
(511) -
Bu film insanın nasıl düşüneceğini biliyor. Ortada öyle sıradan bir korku filmi yok. Bu film direk en fazla etkilendiğimiz şeye erişmeyi başarıyor. Filmdeki karakterler kendileri için, kendi ölümü için korkmuyor(korkuyor da bu etken o kadar önde değil) da daha çok başkaları için, sevdikleri insanların ölümü için, koca dünyada yapayalnız kalma zihniyeti içinde oldukları için korkuyor. Buda filmdeki kıyamet ortamına olumlu yönden etki ediyor. Her şeyi daha çekici yapıyor. Karakterler size daha gerçekçi geliyor. Filmdeki tehlike doğrudan seyirciyi işliyor, ki buda filmin gerilimi arttırıyor.

Yazarlar senaryoda çok iyi iş çıkarmışlar, kesinlikle izleyin.
7


avatar
(817) -
Filmin ilk yarısını daha çok beğendim. Finalin gerilimi müzikleri iyiydi yalnız daha iyi olabilirmiş gibi geldi. Bu tarz filmlerin seveniyseniz kaçırmayın.
7


avatar
(348) -
Gerilimi ve müzikleri çok iyiydi.
9


avatar
(231) -
Yapım yılı itibariyle kaliteli sayılacak bir film. Müzikleri ve ses seviyelerini hiç beğenmedim. Durağan bir sahnede son ses müzik vermek ne anlama geliyor?
6


default avatar
(47) -
İlk sahne Walking Dead izleyenlerin dikkatini çekecektir de buradaki yorumlar sebebiyle çok fazla beklentiye girdiğimden midir nedir filmi izlerken çok sıkıldım. Çok absürt ve boş sahne var. Size tavsiyem izlemeden önce birkaç kere daha düşünmenizdir. Bu türdeki kaliteli yapımların arasında sönük kalmış.
5


avatar
(8404) -
İzlemeyenler için kesinlikle öneririm. İzlemiş olanlar da benim gibi tekrar izlenmeli. Zombi filmlerinin en iyilerinden...


avatar
(1248) -
Az kişiyle etkileyici ve çarpıcı bir film ortaya çıkmış. Gittikçe güzelleşen ve öylede biten güzel bir film olmuş. 7/10 Keyifli Seyirler Gülücük
7


avatar
(110) -
Danny Boyle'den enteresan bir film....filmin başlarında normal insanların mikroplu insanları öldürmelerine seviniyorsunuz; ama kurgu birden tersine işliyor ve bu sefer mikroplu insanların "normal" insanları öldürmelerine sevinmiş buluyorsunuz kendinizi....

heyecanı bol, gerilimi bol, felsefesi bol bir film....
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(1) -
Sağlıklı olarak kabul edilen insanların; bir nevi zombiye dönüşmüş hastalıklı ve tehlikeli insanlardan çok daha tehlikeli ve hatta canavar ruhlu olabileceklerini başarılı bir dil ve üzerine serpiştirilmiş iyi bir Müzikle anlatıyor film.


default avatar
(1) -
bırak bırakabilirsen..başından sonuna hep tempo,hep gerilim.


default avatar
(136) -
yarattığı atmosferiyle müzikleriyle galiteli bir zomb filmi .türü seviyorsanız bu filme hayran kalıcaksınızdır.


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film