Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(174) -
Umutsuzluğun engel olmadığı, her noksanlığın bir kabiliyet olarak dönebileceğini anlatan bir film, Dede Korkut hikayelerinin temel ögelerindendir. bir kişi bile adaleti getirecek güce sahiptir. Hayal dünyamızı besleyen konusuyla güzel vakit geçirdim
7


default avatar
(1082) -
Daredevil benim en sevdiğim çizgi roman karakterlerinden biri... Bu harika bir film, güzel oyunculuklar ve sağlam karakterler var, özenli bir yönetmen ve daredevil gibi tutkulu bir kadroyu Ben Affleck gibi iyi bir oyuncu ve yakışıklı, tarz birisi..Karanlı havası, gotik tarzda imgeler, suçlulara karşı amansız bir mücadele... Film Imdb de çok düşük bir puana sahip olması sizi şaşırtmasın, gayet başarılı bir havası var, çünkü konusu sağlam..
8


avatar
(741) -
diğer marvel filmlerine göre çok kötü olmuş.. my immortal hariç her şey fos filmde..
4


avatar
(52) -
Film kendini komik bir şekilde ciddiye almaya çalışmış ama bunu yaparkende insanı gülme krizine sokuyor. Aşırı mantıksız yerleri var . Daredevilin origini bile yeri geldiğinde komik duruyor. Ben Affleck rölde çok sırıtımış olmamış. Resmen Komedi filmi diyebileceğimiz tarzda. 1-2 aksiyon sahnesi dışında vasat bir film !
5


avatar
(168) -
Filmi neden bu kadar yerden yere vuruyorlar anlamıyorum. Bence fena film değildi. Özellikle küçüklüğünün anlatıldığı kısımlar çok iyi işlenmiş bence. Matt'in babasıyla olan ilişkisi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. Filmi dublajlı izleyin derim. Çünkü filmin kalitesine artıran muhteşem bir dublajı var.
7


avatar
(8404) -
Çok güzel bir filmdir. Oyunculara roller bu kadar mı cuk oturur. Kesinlikle tavsiye ederim.


avatar
(817) -
Film gayet iyi ilerliyordu ama son 1 saat falan bozdu. Bu arada siyahi Kingpin mi olur ya ? Michael Clarke Duncan çok yakışmış role ona lafım yok ama çizgi dizilerden falan öyle alışmıştım. Ses tonu iri yapısı falan çok iyi uymuş role. Colin Farrel'i görmek sürpriz oldu ve onu da çok sevdim kötü rol yakışmış. Ama dediğim gibi filmin sonlarına doğru 1-2 hata filmi 6 puana düşürdü.
6


avatar
(68) -
Film gayet başarılı. ımdb puanını hak etmiyor gibi.
10


avatar
(907) -
Marvel karakteri daredevil dan güzel bir film bence.adamımız kör ama değil.standart marvel tarzı yani bi yerden engeli var ama aslında gücü.o tarz.film akıcıydı sıkılmadan izledim iyiydi tavsiye edilir


default avatar
(30) -
güzel filmdi evanescense şarkısı müthişti bring me to live ve my importal bu müzikler için bile izlenirrr

Cevaplar (1)
avatar
(336) -
my importal Çok Mutlu Çok Mutlu


5
| Bildir


avatar
(359) -
Yine sinemada izlediğim filmde beklediğimi bulamadım ve hayal kırıklığıyla ayrıldım aksiyondur görseldir şudur budur tamam ama konular hep yavan kalıyor. Bence bu türün seri halinde çekilip belirli bir konuya oturtulması gerekli.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film