Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(1583) -
Fena olmayan bir old school uzun yol - sayko kamyoncu terörü.. Filmi iyi oyunculuğuyla resmen Steve Zahn kurtarıyor diğerlerini donuk buldum. Eski de olsa izlenebilitesi mevcut.
6


default avatar
(342) -
Beğendim...bir konu basit olabilir. ama onu zenginleştiren unsurlar katıldı mı, hiç sıkılmadan izlersiniz. Küçük hatalar başa ne sorunlar açıyor, seyredin. Güzel bir filmdi.
7


avatar
(64) -
Güzel bir gerilim filmi idi, yalnız sonunu pek beğendiğimi söyleyemiyorum. Şaşırtmaca yapılabilirdi. Eğer yapılsaydı 9 verecektim. Böyle olduğu için 7.


avatar
(415) -
Ortalama bir film beklentisiyle izlemeye başladım ama son derece heyecanlı ve güzel bir film çıktı. Filmin daha başlarında başlıyor hareketlilik ve filmin sonuna kadar sürüyor. Zaten yol filmlerinin oldum olası sevmişimdir. Bu film de hem başarılı bir yol filmi hem de başarılı bir gerilim filmiydi. Az sayıda oyuncu ve sınırlı bütçeyle bu denli bir film çıkarmak büyük başarı gerçekten. Yalnız kötü karakterimiz Paslı Çivinin anonim olarak takılması hoşuma gitmedi. Gösterselerdi kim olduğunu daha iyi olurdu bence.
Paul Walker'ı da tekrar görmek hüzünlendirdi gerçekten de. Gülümsemesi bile insanı üzüyordu ister istemez. Steve Zahn ile beraber güzel de ikili olmuşlar ayrıca.
8


avatar
(1248) -
Az bütçeye ve oyuncu sayısına rağmen hiç sıkılmadan keyif alarak izledim. Heyecan verici bir filmdi. Kaçış-Kovalama sahneleri beni benden aldı. Basit bir konu ile güzel iş çıkarmışlar. İzlemenizi tavsiye ederim.
7


avatar
(998) -
Fena film değil, Paul Walker'i izlemek hoş oldu. Film izlenmez ise bir şey kaybedilecek filmlerden değil, doğal olarak biraz abartı var, serinin en iyi filmi bu arada. İzleyin ve unutun.
6


avatar
(111) -
Orta karar bir gerilim filmi, ama izlenmese de bişey kaybedilmez...
5


default avatar
(52) -
gerilim dozu yüksek , filmin yolda geçmesi ayrı bir keyif..seyredilir..


avatar
(144) -
Kesinlikle izleyin içerisinde her konuyu barındırıyor ki en etkiyeci olan Gizem unsurlarıydı bana göre.. Serinin ikincisini de izlemeyi unutmayınız iyi filmler.. 8/10
8


avatar
(185) -
sağlam gerilim Saygılar 7/10
7


avatar
(1330) -
Gayet güzel, izleyiciyi sıkmayan ve olaylar arasındaki bağlantıları ve geçişleri başarılı bir şekilde sağlayan senaryo sahibi, hoş bir film...
Kesinlikle seyirliktir ve "İzlesem mi acaba?" diye düşünmenize gerek bile duymayacağınız bir filmdir.
Gerilim/Aksiyon/Macera severler ısrarla yapışsın ve bırakmasın...
7/10...

(Not: Unutmadan, bir de devam filmi olduğunu öğrendim, izleyeceğim onu da en kısa zamanda)
7


avatar
(1684) -
Türünün yakın döneme ait iyi gerilimlerinden; 70`li 80`li yıllarda kült bir tür olan katil kamyoncu yada yol temalı gerilim filmlerinin ikibin`li yıllara aynı zevki verecek şekilde taşınmış hali. İzlemeden önce ön yargılıydım ve elim oynat tuşunu bir türlü gitmedi ama bazen ön yargıları kırmak gerekiyormuş onu anladım. Sonuna kadar gerilimi hissedeceğiniz ve senaryo ile kurgunun tadına varacağınız nadir filmlerden; mutlaka izleyin.
7


avatar
(118) -
fena değil... mutlaka izlenmeli listesinde olmayı hakedecek kadar değil...
6


avatar
(162) -
güzel bir macera-gerilim filmi.izlenmeyi hakediyor.
10


default avatar
(33) -
filmde söylendiği gibi asla yabancılarla oynama.. başarılı bir gerilim filmi Gülücük


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film