Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(4231) -
Pek bir anlam ifade etmeyen, amaçsızca çekildiğini düşündüğüm, bir çok yerde olayların havada kalıp oldu bittiye getirilmesi filmi çok yüzeysel kıldı. Bence vasat bir hapishane filmi.
5


avatar
(31) -
İsminden anlaşılacağı gibi, hiç de insanca olmayan koşullardaki bir hapishanedeki yaşamı anlatıyor. Aşık olduğu bir genci, yaşaması imkânsız olan hapishaneden kurtarmak için her koşulu göze alan eski bir mahkûmun mücadelesi. Filmin çekildiği yıllarda tam bir erkek güzeli olan Ron rolündeki Edward Furlong’a bayılmıştım resmen. Ve tabii ona aşık olan hapishane gediklisi Earl’ü oynayan ünlü oyuncu Willem Dafoe, döktürmüş tam anlamıyla.
9


avatar
(1234) -
Hani böyle bazen kaliteli yapımlar kıyıda köşede kalır.Meraklısı bulur izler hani. Öyle bir yapım. Mickey Rourke hayranı olarak bu filmdeki rolü beni pek açmadıGülücük Eşcinsel durumlarında çünkü. Neyse...Filmi izlemeye değer olarak görüyorum. Tavsiyemdir. 7 puan.
7


avatar
(172) -
Ortalama bir hapishane filmi.

Çok ağır ilerleyen ve yer yer sıkıcı olan bir yapım. Artı olarak görebileceğim hiçbir yer yoktu malesef. Ne dialoglar, ne senaryo, ne oyunculuklar... Baştan sağma çekilmiş diğer hapishane filmlerinin yanında çok çok sönük kalan bir film. İzlemenizi tavsiye etmiyorum. Çok bol zamanınız varsa bile pişman olabilirsiniz.

EXiLE sürümü izlemek için yeterlidir.
İyi seyirler.
5


default avatar
(1457) -
Çok çok çok özel bir film. İyi ki izlemişim. Siz de izleyin.
9

Cevaplar (1)
avatar
(1234) -
İzledim mutluyum. teşekkürler.Gülücük
7


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film