Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(359) -
Gerçek bir hikaye olduğu için izlemek istedim iyiki de izlemişim son derece güzeldi tavsiye ederim.
8


default avatar
(3) -
Güzel bir film, idare eder. İzlenebilir. Müstehcen unsurlara dikkat! Çocuklarınızla izlemeyin derim.
7


default avatar
(211) -
Gerçek hikayeye dayalı olması bence izlenmesi için yeterli sebep. Film güzel. İzleyin Gülücük


Yorumlar (27)
default avatar
(174) -
Olayların basit başlayıp genişlemesi ile film sürekli kendine bağlıyor. Gerçek olması da hikayenin doğal kalmasına neden olmasından ötürü güzel. Bankalar ne kadar güvenli sorusunu da soruyor insan.
7


avatar
(1723) -
güzel bir soygun filmi, finale kadar kendini izletmeyi başarıyor, tempolu ve merak uyandırıcı, oyunculuklar ve ortam güzel...
7


avatar
(6203) -
Gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerin arasına rahatlıkla girebilir.Elbette sanatsal olma kaygısı yok ama senaryo muhteşem kurgu harika ve Jason Statham hayranı olarak izlerken baştan sona çok keyifle zevk aldığım bir film oldu.Açıkçası kötü bir film olduğunu düşünmeyin ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
8


default avatar
(1082) -
Gerçek bir hikayeden alıntı bir konuya sahip ve söylenen göre de hırsızlar yakalanmamış Dünya!nın da en büyük çaplı soygunlarından birisi olara tarihe geçmiş bir olay imiş. Bu da başlı başına filme insanları çekiyor ve bir cazibe oluşturuyor..Bu Jason Statham'ın en iyi filmlerinden biri. Bu filmi izlerken gerçekten keyif alacaksınız. Başından sonuna kadar sıkıcı bir an yoktu. Staham son derece az ve erkek aktörlerin ilk onunda olacak kadar kaliteli ve kapasiteli bir aktrist... Filmin olgusal olaylara dayandığı gerçeği onu daha keyifli kılıyor. Bu filmi izledikten sonra geri dönüp kariyer filmlerini takip etmek isteyecek ve neden bu kadar büyük bir oyuncu olduğu için daha fazla kredi almadığını merak edeceksiniz. Bunu en az yılda bir kez izlemek için filmi arşivinize koyun ve her seferinde gerçekten keyif alacaksınız.
9


default avatar
(140) -
Çok sürükleyici olması yanında, devlet adamlarının suça karışması nedeniyle, suçluların konuşmama karşılığında serbest bırakılmaları çok manidar . İzleyin ltf.
7


default avatar
(140) -
Çok sürükleyici olması yanında, devlet adamlarının suça karışması nedeniyle, suçluların konuşmama karşılığında serbest bırakılmaları çok manidar . İzleyin ltf.
7


avatar
(741) -
jason sadece bir sahne de şakalaştı bu film de.. ama film son derece başarılı ve birçok hakıkatı ıcınde barındıran bır yapım olmuş.. İtalyan job da izlemeyenlere öneririm
8


avatar
(2674) -
Yaşanmış gerçek bir hikaye Ama hani oturulup sinema yapmak üzere kurgulansa ancak bu kadar olurdu...seyredilmesini tavsiye ederim..
8


avatar
(50) -
The Bank Job...
Filmin soygun sahnesini pek başarılı bulmadım.
Ancak yinede film kendini sıkmadan keyifli bir şekilde izletebildi.
Gerçek bir hikayenin anlatılıyor olması da filmin avantajlarından biri olmuş...
7


avatar
(346) -
Gayet kaliteli ve izlemesi zevkli bir film ortaya çıkarılmış, Jason Statham'ın rol almasına bakıp dandik bir aksiyon filmi olarak düşünmeyin.
8


avatar
(4239) -
Film idare eder değil bence aksine harika bir soygun filmi olmuş..

Bu türü sayacak olursam aklıma gelecek ilk filmlerden olur. Senaryo,anlatış hepsi harika. Üstelik Jason abimiz'in karizması bile filmi idare eder nitelikten çıkarıyor.. İzleyin pişman olmayın..
8

Cevaplar (2)
avatar
(19) -
yorum yaptığın her filmi gözüm kapalı izliyorum.


0
| Bildir
avatar
(4239) -
Teşekkürler seaman_engineer
8


0
| Bildir


avatar
(270) -
Gerçek hikayeden alıntı olduğu için çok hoşuma gitti yer yer komedi gerilim ve kesinlikle müstehcenlik mevcut 8.5
not:aile ortamında izlemeyin Melek ama..
8


default avatar
(61) -
İçerdeki Adam ile The Bank Job favori banka soygunu filmlerimdir. İzlenmeli.
8


avatar
(440) -
Klasik, biraz Snatch havasında bir filmdi. Söz konusu Jason Statham olunca daha farklı bir senaryo aklımda karmaşaya neden olacak hale geldim zaten. İzlenebilir, aksiyonlu bir film ama ahım şahım bir yapım olduğu söylenemez. Boş vaktiniz varsa izleyin ama daha güzel filmleriniz olduğunu sanıyorum
7


default avatar
(26) -
Yaşanmış bir hikaye olması filmi dahada güzel kılıyor...Kısaca heralde son 100 yılın en sansasyonel soygunu
7


default avatar
(33) -
İzlemeye değer bir film, ve bu olayın gerçek olması daha da etkiliyor....

Senaryosuda gerçekle aynıysa gerçek bir hikayenin mükemmel bir film senaryosu olduğunu görebiliriz. ne gerek var nolanlar'a filan.... senaryoyu çok beğendim.


avatar
(155) -
Bradyfrady'nin alttaki yorumunda belirttiği gibi, ''Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye.''
Film bir banka soygunundan çok daha fazlasını anlatıyor. İzlerken keyif alıyorsunuz. 7/10.


avatar
(102) -
Film gayet güzel gerçek hayattan alınmasıda cabas jason dan gülez oyunculuk

Cevaplar (1)
default avatar
(58) -
''GÜLEZ'' bir yorum


5
| Bildir


avatar
(284) -
Senaryonun gerçek olaylardan alınmış olması ve bunu gayet sade bir şekilde parlatılmış aksiyon sahnelerinden uzak durarak aktarması filmi gayet ciddiye almanızı ve olayların içine girmeyi sağlıyor. Bu tür filmlerde bazen aksiyonun dozunu kaçırıp gerçekte olaylardan alınmışta olsa filmi berbat edebiliyorlar ama bu o filmlerden biri olmamş.. Teferruatlı bir senaryo izleyiciye anlayacağı bir şekilde aktarılıyor. Kurguda gözebatan boşluklar yok... Ayrıca bir dönem filmi olarakta karşımızda çok iyi bir yapıt olduğunu düşünüyorum film sanki 70 lerde çekilmişde yeni piyasaya çıkmış gibi.. Oyunculuklarda oldukça başarılı. En iyi Jason Statham performanslarından biri bence.. Be n filmi genel olarak beğendim olgun bir yapım olduğunu düşünüyorum...
7,5/10
7


avatar
(88) -
lisedeyken hocamızla beraber izlemiştik sinemada izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum güzel bir filmdi..


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film