Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(395) -
Milenyum yılı olarak başlayan 2000ler, fazla beklenti ve umut içerisinde girdiği için bir çok yönde anlaşılamayan hareketlerin yapıldığı yy. başlangıcı olmuş. 60lardan günümüze bir çok film izledim ancak beğenmedigim bir çok film 2000 lerin içinde çekilmiş. Bu ön mantığımdan sonra film hakkımda yorumum, başka filmleri iğnelemek ve onların sunduğu yapıyı daha egzanterik şekilde tekrar sunmuşlar, zaten kadro da bu mantığı yapabilecek bir kadro olmuş. Amma yine fazla renklerin, absurd hareketlerin yapıldığı genel itibari ile "ben ne izliyorum" dedirten bir film olmuş.
2


avatar
(285) -
Berbat ve ötesi... Çok uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi ve sonunda izledim.
İzlediğim en kötü filmlerden birisiydi ve asıl beni üzen en sevdiğim aktörlerden bazılarının bu filmde boy göstermesi oldu. Neden bu kadar rezalet bir film yaptılar aklım-mantığım almıyor. Üstüne sanırım bu filmin 2.sini çıkartmışlar. Hiç bir filme direkt ''berbat v.s.'' asla demem. Genel izlediğim tüm filmleri beğenirim ve kötü bile olsa yer yer keyif aldığım olur. Ancak bu film gerçekten rezalet bir şey. Bomboş diyalogların, saçma sapan sahnelerin ve kendisini tekrarlayan sahnelerin olduğu çok ama çok kötü bir film. Kesinlikle önermiyorum. Site puanı çok yerli yerinde olmuş.
4


avatar
(119) -
Yürüyüş yarışıyla beni fethetmiş yine çok eğlenceli Owen Wilson filmi.. Bu filmi ciddiye alıp izlerseniz sıkılır ve çok şey kaybedersiniz.. Tamamen tiye alma amaçlı eğlenceli ve güzel göndermeler yapan film.. Eğlenmek isteyen eğlenir bu filmde.. Filmde Trump , Natalia Portman gibi ünlü isimleri görünce ayrı gülüyor insan . 2017 oskar ödülleri ve Trump etkisiyle daha anlam kazanmış
7


default avatar
(488) -
Zoolander, Ben Stiller'ın oyunculuğunu coşturduğu, moda dünyasına bolca göndermeler yaptığı ve aynı zamanda Salak ile Avanak serisinden daha da salakça bir film sunuyor bizlere. Komedi anlamında tabii ki.

Kurgu ve işleniş o kadar saçma ve basit ki, bu yüzden filmi izliyorsunuz. Filmin abartılacak bir yanı yok ama kötüleyecek bir yanı da yok. Bence ortalama bir film. 2016'da gelecek olan devam filminin daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ama yine de, eğer boşta bir 80 dakikanız varsa, bu film için harcayabilirsiniz. İyi seyirler.

TOPLAM PUAN: 5.7/10
5


avatar
(132) -
Berbat bi film boşa giden 1 buçuk saat yow yow
1


avatar
(18) -
bu iki adamda komedi alanında yetenekli lakin bu tarz sacma absürt filmleri oldukca fazla ve bu filmlerle nasıl popüler olmuslar anlamıyorum .. yow yow bosa giden zamanıma yazık kesinlikle(kendi görüsüm) izlenilmemesi gereken 100 film icindedir..


avatar
(1684) -
Moda dünyasına çok iyi göndermeler var, ama film daha çok scary movie, naked gun gibi absürd bir yapıda ilerliyor. Bir süre sonra bayat espriler sıkmaya başlayınca bitse de gitsek dedirtiyor. Daha iyi olabilirdi bence; ikilinin en kötü filmi de bu olmuş, yani popüler kültürle bir dalga unsuru var diye bu iyi bir filmdir denemez.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film