Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(85) -
Hani co-pilot'luk denir ya, Winona'nın Angelina için yaptığı tam da bu işte bu filmde.. İte ite Oscar'ı aldırmış Jolie'ye.. Zaten Angelina da bunu teşekkür konuşmasına dile getirmişti.. Ne yazık, kendi hakkı olan heykelcikler hala evinin bir köşesini süslemiyor.. Ama yine de bu başyapıt, Noni'nin Hollywood'un gördüğü en büyük aktrislerden biri olduğunun kanıtı..


avatar
(61) -
filmin ikinci bölümü çok başarılı. Psikolojik sorunu olan birini tanıyorsanız kesinlikle izlemelisiniz. Ruhsal ve psikolojik hastalıklar gözle görülemediği ve belli bir tedavisi olmadığı için çok zor tedavi ediliyor. Tedavi süreçleri de çok uzun olmaktadır. Bu yüzden fiziksel hastalıklar bunların yanında devede kulak kalır.
8


avatar
(6206) -
Doğrusu filmi çok beğenerek izledim. Gerçekten çok etkileyici,hüzün ve umut bir aradaydı. Tahminimce senaryo gerçek hikaye olduğu için bu kadar özgün ama yeterince kendini duyuramamış kıymetli filmlerden olduğunu düşünüyorum. Bence güzel oyunculukların sergilendiği, harika müziklere sahip izlemeye değer bir film...Kesinlikle izleyin..
8


avatar
(415) -
Imdb puanından ziyade Metascore puanını hak eden bir film olmuş. Özel bir hikayesi yok. İşleniş bakımından da seyir zevki çok da yüksek değildi. Filmde de Elisabeth Moss'un oyunculuğu çok iyiydi bence. Diğerleri ya antipatik ya da çok sıradandı. Ayrıca Lisa karakteri de nedense bana sinir bozucu geldi. Mcmurphy gibi yapmaya çalışmışlar ama yanından bile geçmemiş bence.
Vaktiniz varsa izlemek size kalmış. Çok tatmin edici değil bence. İzle ve unut filmlerden bir başkası sadece.
5


default avatar
(53) -
Filmde psikolojik öğeler üzerinde biraz daha durulsaydı belki çok daha dikkat çekici olabilirdi ama daha çok karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri üzerinde durulduğu için bahsettiğim öğelerin ucu açık kalmış, böyle olunca da filmden zaman zaman kopuyorsunuz. İzlenmeye değer yanı ise Angelina Jolie’nin oyunculuğuydu. Özellikle filmin son 20 dk’lık bölümünde güzel iş çıkartmış...
Puanım: 6,5


avatar
(1723) -
Baştan belirteyim film vasat,iyi oyuncularla kötü bir senaryo ile anca bu kadar olur zaten...çokça sıkıldım değişik bir yere gider diyordum ama o da olmadı,finalde ters köşe birşey olur beklentim vardı ama senarist beni şaşırtmadı berbat bir şekilde bitirdi...
6


avatar
(11) -
Kesilmemiş haliyle yaklaşık üç saat olan filmin bazı karelerinin kesilmesi çok yerinde olmuş.(Yaklaşık 40dksı makaslanmış.)Kesilen sahneler filmden çok kopuk.Filmin bu hali gerçekten güzel olmuş.İnsan psikolojisi irdeleyici filmlerden biri.İnsanı gerçekten etkiliyor.İzlemenizi tavsiye ederim.


avatar
(1684) -
Delilik nedir? ne parçalanmak, ne de karanlık bir sır saklamak mı? Yalan söyleyip bundan hoşlanmak mı? Sonsuza dek çocuk olmayı dilemek mi? İnsani zevklerini abartırcasına yaşamak mı? Yoksa bir deli olmayı istemek mi? Yoksa hayatı yaşamayı diğerlerinin yaşadığı gibi yaşamayı reddetmek mi ? İşte film aslında bu ve benzeri soruları akıl hastanesinde ki delilerle(?) bizi tanıştırarak ve bunu neden deli damgası yediğini anlamayan Susanne ile sorarak bir yanıt bulmaya çalışıyor. Bu yanıtı ararken gördüğünüz karakterler karşında sizde oturup düşünmüyor değilsiniz hani; yani normal bir insan olarak görülüp saygı duyulmanız için illa ki toplum soktuğu kalıplara mı girmemiz gerekiyor?
Neyse fazla uzatmamayım bu şahane filmin tadını çıkartın; ne zaman başlayıp bittiğini bile anlamayacaksınız Saygılar
7


avatar
(102) -
Akıl hastanesinde geçen filmleri seviyorum. Bu film de izlediklerim arasında en iyilerinden biriydi.

Başroldeki kızın oyunculuğunu çok beğendim, çok doğal oynamış. Angelina Jolie için de bir önceki arkadaşın yorumuna katılıyorum korkutucu derece yakışmış rolüne.

Güzel film tavsiye ederim.

9/10
9


avatar
(68) -
Çok iyi bir film olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle izlenmeli ve inanır mısınız?Şimdiye kadar izlediğim Angelina Jolie filmleri içinde performansını en çok beğendiğim bu oldu.Yani,kadında zaten bir deli görüntüsü seziyordum nedense bu filmi de izleyince üzerine oturdu.

Ayrıca Winona Ryder'ın ses tonuna da hayran oldum Hıhı
9


avatar
(1072) -
Bu denli basit bir film Guguk Kuşu ile nasıl kıyaslanır anlaşılmaz.
4/10
4


default avatar
(14) -
izlemeyen arkadaşlarım şiddetle tavsiye ediyorum oldukça güzel bir film.kesinlikle izlendi listesinde yerini almalı Wink Okeyy
9


avatar
(22) -
1960'larda geçen film Susanna Kaysen'ın (Ryder) biyografisini anlatıyor bence oyunculuklar ve senaryo konusunda başarılı ve etkileyici bir dram filmi ve filmin soundtrackleri de iyi özelliklede çok eski bir şarkı olan Skeeter Davis - The End Of The World http://www.youtube.com/watch?v=BweCXILNe28&feature=related filmin atmosferini yansıtma konusunda başarılı depresif bir müzik. Fimde kullanılan diğer ünlü müzikte Petula Clark - Downtown http://www.youtube.com/watch?v=FKCnHWas3HQ film özel efekt veya çok masraf gerektiren set tasarımına sahip olmamasına rağmen pahalı bütçeyle kotarılmış $40,000,000. Susanna depresif halüsinasyonlar gören sorunlu bir genç kızdır intihara kalkışıp başarısız olduktan sonra kendisinin, ailesinin ve psikiyatristinin isteği ile psikiyatri kliniğne yatar başlarda bulunduğu yeri ve etrafındaki hastaları yadırgamasına rağmen sonradan onlarla eğlenceli zamanlar geçirerek ortak yönlerinin bulunduğu ve kendisini anlayabilecek arkadaşlar edinir. Lisa'yla (Angelina Jolie) samimi arkadaşlık kuran Sussanna agresif, sosyopat, sorunlu olan bu kızla arkadaşlığı kendisine sorun çıkaracak bir aşamaya doğru ilerlemektedir...
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film