Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(1583) -
7 ünlü yüz var filmde ve hepsinin en iyi zamanları ancak beni sarmadı, Morgan Freeman odaklı eski filmlerini tüketmek adına izledim sadece. Diğer yorum yazan arkadaşlara katılamıyorum maalesef.
5


avatar
(4242) -
Filmin kadrosunda oyunculuğundan asla kuşku duymacağınız çok önemli ve elit isimler var. Bu kişilerin varlığıyla ve hikayenin tatlılığı eklenince ortaya izlemesi keyifli bir seyirlik çıkıyor. Bu tip filmlerin oluşu çok önemlidir, diğerlerinden farklı ve sevimlidir. Biraz masalsı bir anlatım dili kullanması göze bayağı hoş geliyor. Aldığı puandan çok daha fazlasını hak eden bir film olduğu rahatlıkla söylenebilir.
7


avatar
(767) -
Herkesin kendine hitap eden özel bir filmi vardır. Bu da benim 20 kez belki daha fazla seyrettiğim bir film. İçim sıkıldığında VCD den tekrar döndürüyorum Gülücük Mantık aramadan hayal edileni keyifle seyredebilirsiniz. En tatlı tonunda romantik komedi. Kadrosu da cabası Wink
Chris Rock'un Betty için söylediği "Kansaslı çöp bacaklı ...hişe" repliği beni çok güldürmüştü!
8


avatar
(1684) -
Mükemmel bir film. Hastası olduğu diziyi izlerken bir şok yaşayan Betty`nin gerçek dünya ile diziyi ayırt edememesi ve kendisini izlediği hastane dizisinde ki bir hemşire sanması ve gelişen olayları konu alıyor. Çok çok eğlenceli bir doksanlar komedisi tadından bir film.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film