Giriş Kayıt

Altı Gün Yedi Gece (1998) Yorumlar


Six Days Seven Nights

Yorumlar (12)
avatar
(6201) -
Değişik bir konusu olmasa da aksiyonuyla ,güzel manzaralarıyla macera ve aşk bir arada. Bence boş zamanınızda sıkılmadan izleyebileceğiniz komik, eğlenceli , romantik ve bol macera dolu bir film . Tavsiye edilir
6


avatar
(8) -
Konu klişe gelebilir ancak ilerleyen dakikalarda survival hale geldiğinde keyfi arttı. Bazı sahneler görsel açıdan komik ve hoştu. Harrison Ford filmlerinden birini daha listeden sildik.
6


avatar
(4235) -
Güzel bir macera komedi karışımı lakin biraz soft kalmış yani üstüne bir şeyler eklenmesi gerekirdi, eğer öyle olsaydı belki de daha iyi olabilirdi ama yine de sıkmadan keyifle izlendi.
6


avatar
(41) -
Bayılıyorum macera filmlerine. Harika! Keyifle izledim. Bir kaç yerinde bayağı güldüm. Arşivlik.
9


avatar
(1248) -
İzlerken keyif alabileceğiniz, macera, aksiyon ve komedinin iyi harmanlanmış olduğu güzel bir yapım. Puanının biraz düşük kaldığını düşünüyorum. Size çok şey katmayacak fakat eğlenceli vakit geçirtecektir. İzlemenizi tavsiye ederim.
7


default avatar
(30) -
Büyük bir zevkle birkaç kez izlediğim nadir filmlerden birisi kesinlikle tavsiye ederim.
10


avatar
(1234) -
Harrison Ford var diye izledim. Anne Heche çok güzel görünüyor filmde. Fakat filmden çok yüksek beklentiniz olmasın. Orta halli, güzel bir romantik komedi.Bir akşam kafa dağıtmak için izlenebilir. Gözüme çarpan en büyük hatası patlayan bombaların efektlerinin kötü oluşuydu. Tavsiye edebilirim. 6 puan.
6


avatar
(167) -
İki oyuncu birbirini tamamlamış ama orta halli bir film olmaktan öteye geçememiş. Saygılar
6


avatar
(1684) -
İki oyuncunun da kalitesini gösterdiği bir film olmuş uyumsuz iki kişinin hali tavrını çok iyi yansıtmışlar, aksiyon ve komedi unsurları tadında kullanılmış. Kuma saplanan uçağı çıkarmaya çalışmaksa güzeldi Çok Mutlu
7


avatar
(2066) -
İki başrol oyuncusunun uyumu sayesinde rahatça izlenebilir aksiyon ve aşk filmi.


avatar
(91) -
Macera ve aşk birarada..Hırçın bir kadının pilotlugunu yapan Harrison Ford...Güzel bir filmdi..baya güldügümü hatırlıyorum..Aksiyonu da yerinde bir filmdi..Sonuda çok güzel bitti..Beklenmedik zamanda karşımıza çıkan şey bir anda hayatımızı degiştirebilir..
8


default avatar
(210) -
Seyredilebilir nitelikte güzel bir macera filmi. Harrison Ford hayranları kaçırmasın.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film