Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(174) -
Çingeneler hakkında toplumda oluşturulmak istenen belli yargıyı düzeltmek için çekilen filmlerden. Aynı konunun benzerini Kara Büyü (2009) Drag Me to Hell başka bir açıdan seyrettim. İmkanınız olursa bakabilirsiniz.
7


avatar
(4242) -
Korku namına bir şeyler izleyip adrenalin yükselsin diyorsanız yanılabilirsiniz çünkü korku unsuru yok denecek kadar az. Daha çok bir şeyleri şaşırtmak ve etkilemek uğruna yapılmış hafif gerilim öğesi var. Beni etkilemeyi başaramadı. İzleyeceksiniz meraktan olsun bunun dışında pek bir artısı yok.
5


avatar
(53) -
Başarılı ve aşırı şişman bir avukat olan Billy ve karısı bir akşam yemeği dönüşünde direksiyon başında seks oyunlarına dalarlar. O sırada eczaneden çıkan bir çingene tam önlerinde bitiverir. Billy yaşlı kadına çarparak öldürmesine rağmen adalet makamındaki dostları sayesinde ceza almadan kurtulur. Mahkeme çıkışı bu durumu kabullenemeyen çingenenin yaşlı oğlu şişman avukatın yanağına dokunarak kendi adaletini tecelli ettirecek; Billy’i içinden çıkılamaz bir lanetin içine sürükleyecektir. En beğendiğim S.King eserlerinden biri olan “Thinner” kaza sonucu mağdur pozisyonuna düşenler ile güçlüler arasındaki dengesizliği Amerika’nın adalet sistemini de deşifre ederek kitaptan geri kalmayan bir performansla sinemaya aktarmayı başarıyor.(Bir Kaza İle Başladı Bütün Hikaye adlı yazımdan)
9


avatar
(22) -
Evet korku gerilim pek yok ama sürükleyici ve kendini izlettiren bi film. Değişik bi konu...


avatar
(649) -
Stephen King!! Nasıl bir hayal gücü var bu adamda böyle Gülücük Gerilim, korku adına birşey beklemeyin. Yok çünkü Gülücük Ama eğlenceli, ilginç! Efektler idare eder. Boş vakit değerlendirmek için izlenir Gülücük
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film