Giriş Kayıt

Sevginin Bağladıkları (1993) Yorumlar


Sleepless in Seattle

Yorumlar (8)
default avatar
(342) -
Çok tatlı bir film. Güzel sevmenin ayrıntılarını göreceğiniz, bir yapım. Sevme ve sevilme açlığı çekenler için tavsiye edilir.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(8408) -
Tom Hanks ve Meg Ryan ile tatlı mı tatlı, oyunculukların zirve yaptığı romantik komedi… Klişe ama kendini her türlü izleten bir yapım.


avatar
(8) -
romantik komedi pek sevmem ama bu film burnumun direğini sızlatmıştır... bazen hayat doğru insanlarla yolunuzu denk getirir, doğru olmayan insanlarla izlemeyin bu filmi


avatar
(4242) -
Bazı şeyler kader mi tesadüf mü? Yoksa bir şeyleri başarmak kendi inisiyatifimizde mi? Belki mükemmel bir film değil ancak kalbe dokunan, hissettiren ve aklınızdaki ikilemleri uyuşturacak bir film.
7


avatar
(206) -
Konu itibariyle değişik, işleniş bakımındansa ortalama bir romantik-komedi filmi olmuş. Hissettirdiği sıcak duygular filme adaptasyonunuzu kolaylaştırıyor ve bir çırpıda bitiriyorsunuz. Ama aşırıya kaçmaması sebebiyle duygu yoğunluğunuz bir noktadan sonra yükselemiyor.
7


avatar
(193) -
Duygu yüklü bi film diyemiyeceğim, orta halli, bir pazar günü sakin bi ortamda sadece sizi size bırakın sıcak bi yapım.
6


avatar
(1234) -
En çok sevilen romantik komedi filmlerinden biridir. Ayrıca Meg Ryan çok güzel görünüyor.Gülücük Konu ve akış fena değil. Keyifli ve sıcak romantik komedi tadında tavsiyelik bir film. 8 puan.
8


avatar
(8) -
İzlediğm en güzel Meg Ryan filmlerinden biriydi. Bu kadının doğallığına hayranım. Çok Seviyor Babası Tom Hanks'e radyo yayınından bir eş bulmaya çalışan oğlu ve bu radyo yayınını dinleyen Meg Ryan ile çok keyifli bir seyirlik Okeyy
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film