Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
default avatar
(30) -
Yıllar önce izlediğim ve tekrar izlediğim bir film, Denzel Washington ve Julia Roberts ikilisinin oynadığı ve performanslarıyla göz dolduran bir yapım tavsiye edeceğim bir film zevkle izleyebilirsiniz.


default avatar
(174) -
Film hakkında bu kadar az yorum olmasına şaşırdım. Bu film hiç seyredilmedi mi yoksa seyredenler yorum yapmaya değer bulmadılar mı...basit olduğunu varsayabiliriz...yavaş yavaş olaylar ilerlerken sonucunu da tahmin edebilirsiniz. Yine de sıkılmadan bakabiliyorsunuz. Filmde siyasetin, iktıdarda kendine yer bulma çareleri arasında Makyevelist politikalar bazen temiz taşlar ile sekteye uğrar. Mini minnacık adım atan bebekler gidişatın seyrine engel olur. Bu filmde bunu anlatıyor.
7


default avatar
(66) -
Yıllar önce izlediğim bir filmdi... Klasik Amerikan kirli dosyalarından bir demet anlatılan bir film...DW'nin filmlerini incelerken rastladım.Tekrar indirip tekrar izleyeceğim... Hiç yorum almamış olması ilginç. Dikkat çekmemesi mümkün değil. Hem Denzel Washington hem de Julia Roberts var,ikis/inin de gençlik yılları filmleri ve ikisi de çok başarılı... Arşivlik olmasa da izlenmesini şiddetle öneririm... 8/10
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film