Giriş Kayıt

Köprü Üstü Aşıkları (1991) Yorumlar


Les amants du Pont-Neuf

Yorumlar (5)
avatar
(6203) -
Bugün İnstagramda paylaşılaşınca dikkatimi çekti.
Farklı bir yaşam tarzını ve farklı insanları anlatan bir film. Alex’in neden köprüde olduğunu ve gerçek hikayesini öğrenemesem de 2 saat bu tür bir film için çok çok uzundu. Açıkçası çokta beni tatmin etti diyemem ama Juliette Binoche'in en güzel olduğu dönem de büyüleyici bakışlarıyla ve başarılı oyunculuğu ile film boyunca sizi etkisi altına alıyor. Kısacası filmin uzunluğu ve ağırlığı herkesin beğeneceği bir film olmayabilir...
5


default avatar
(49) -
Bencillğin vücut bulmuş hali var resmen filmde. Bazı anlarda sinir olup aynı anda anlamaya da çalışıyorsunuz bu bencillikleri. Paris'in acı gerçeklerinden biri evsizler ve güzel de yansıtılmış. Paris'in gösterişinden, lüksünden çok uzaktaki insanların hikayesi.. Juliette Binoche'un oyunculuğu görülmeye değer. Başlarda daha ağır ilerlerken sonra filme daha iyi adapte oluyorsunuz.

Çok etkileyiciydi..
Keske daha önce izleseydim, epeydir erteliyordum. Siz ertelemeden izleyin, iyi seyirler..
8


default avatar
(61) -
Değişik ve güzel bir Fransız filmi. topluma entegre olamamış 2 insanın saf ve yalın bir şekildeki aşkı anlatılıyor. birazda karakterlerin iç yapısına ve geçmişlerine ışık tutsa daha güzel olabilirdi. şehrin devam eden akışında bir köprüdeki yaşanan olaylar gerçekten insanı etkiliyor. ve dışardan tehlikeli evsiz olarak gördüğümüz bu insanların aslında ne yollardan geçtiğini ve nasıl buralara geldiğini gösteriyor birazda.
Filmdeki cinsellik yerinde ve güzel bir şekilde kullanılmış. karakterlerin arasındaki duygusal bağ ise film ilerledikçe dahada güçleniyor. birazda bana "Naked" filmini hatırlattı bu film orada da bu tarzda bir hayat profili işlenmişti. ve modern hayat eleştirisi yapıyordu. filmin müzikleri ise ayrı bir güzeldi.Toparlarsak genel olarak güzel ve izlenmesi gereken bir film derim.
puanım 7,6 /10


avatar
(554) -
Toplumdan soyutlanmış, eski bir köprü üzerinde yaşayan insanların hikayesi. Hep güzel yönleriyle bize gösterilmesine alışkın olduğumuz Paris'in tutunamamış iki karakteri arasında yaşanan yarım yamalak, kör topal bir aşk hikayesi. Etkileyici, hüzünlendirici bir film. Bu efsane filme dair sitede tek yorum olması şaşırtıcı. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.


default avatar
(274) -
saf bencilliği anlatan saf sanat filmi.
bolca Paris, ışık, özgürlük, umarsızlık içermekte ve Juliette Binoche.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film