Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(107) -
Çocukluğumun efsane filmi ve efsane oyucuları. TV'de geç vakit yayımlarlardı. Ertesi sabah erken kalkıp okula gitmek zorunda olduğum için sinir olurdum Gülücük Şimdi izlesem basit gelir ama zaten çocukluk dediğin basit şeylerden büyük zevkler çıkarabilme sanatı değil midir?


avatar
(6203) -
Film bazen televizyon ekranlarında yer alıyor. Her zaman ilgiyle izlerim. Kurt Russel ve Sylvester Stallone'nun formunun zirvelerinde olduğu dönemde çekilmiş olan iyi bir aksiyon, polisiye filmi. Özellikle hapishane kaçış sahnesi elektrik telleri üzerinden kemerleriyle kaçış sahneleri çok hoşuma gitmiştir.
-- Eski film deyip es geçmemek lazım...
7


avatar
(279) -
Çocukluğumda bir kere izleyip inanılmaz eğlendiğimi hatırlıyorum. O kadar uzun zaman geçti ki acaba aynı duyguyu yaşayarak izler miyim bilmiyorum. Denemem lazım.
7


default avatar
(314) -
Eski günleri yad etmek güzel oluyor. Günümüzde ilk defa izleyecekler için mantık hataları göze cokca carpacaktır. Eğer görmezden gelinirse zevkle izlenecek eğlenceli bir film. Aksiyonun dibine vuruyorsun zaten. Her filmi orjinal izlemek en iyisi ama bu tür eski filmler türkçe dublaj iyi gidiyor Gülücük
7


avatar
(1040) -
Yıllar önce izlediği bir film aslında bütün Türkiye izlemiştir o zamanlar bir iki kanal var öyle netflix şu bu yok internet desen hak getire bir film oynayacaksa o akşam bütün Türkiye o filmi izler ve o film hakkın'da konuşurdu ama her izlediğimiz'de sanki ilk defa izliyormuş gibi heyecanlanırdık bu film'de o filmler'den işte herşey var hatta bu filmde Sylvester Stallone abimizin beyaz atlet ile durduğu kaslarını gösterdiği sahneyi hiç unutmam ne zaman spor yapsam o sahne direk aklıma gelir


avatar
(741) -
adı çok bilinen ama bir o kadar da oyuculukların sıradan kaldığı polisiyecik
6


avatar
(463) -
sinema tarihinin en bilindik filmlerinden biri, imdb'den aldığı puana bak
8


avatar
(317) -
Çocukken kaç kere izlediğimi bilmiyorum, artık bazı sahneler resmen kafamın içine yer etmiş. 80leri 90ları sevenlerin hoşuna gidebilecek bir aksiyon filmi. Komedisi, esprileri de yerinde. Tadı tuzu olan bir film.
8


avatar
(404) -
Kült kategorisine adını altın harflerle yazdıran güzel bir dönem filmi.

Evet üzerinde çok çalışılmış, özenilmiş bir yapım değil. Hatta kurgusu tartışılmayacak derecede vasat. Ama gerek oyuncu performansı gerek eşsiz aksiyon ortamı ile kült film olmayı başarmış bir film.

Sinema tarihindeki ikililer arasında her daim hatırlanacak bir yapım.
6


avatar
(8405) -
nerede o eski polisiyeler... çok canın sıkılırsa aç izle aksiyon komedi ne arasan var


avatar
(566) -
Defalarca izlenebilecek(çoğumuz izlemişizdir zaten)kadar güzel,bir o kadarda macera ve komediyi müthiş harmanlamış bir film...Şehrin en başarılı iki polisinin,kurulan komplo sonucu içeriye düşmelerini ve suçsuzluklarını ispat etmek için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.Çok başarılı, keyifle izlenebilecek bir film...10/8
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film