Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(9) -
Sırf bu filme yorum yapabilmek için üye oldum. Yaşım itibarı ile ben de 70 er 80 ler 90 lar hayranıyım. Bu dönemin filmlerini ve müziklerini topluyorum. Fakat bu film için olumlu görüş bildiremeyeceğim, bir kere film 80 lerde yapılmış fakat atmosfer ve kostüm 50 leri yansıtıyor 80 ler sadece müzikler, ikincisi film kopuk ve dağınık , adam o kadar polis arabasını haşat ediyor ve çalıntı araç kullanıyor neredeyse polisten madalya alacak, düello için bula bula balyoz mu bulmuşlar, Walter hill in birkaç filmini izledim hiçbiri bunun kadar kötü değildi, danko, extreme prejudice v.b. gibi. Olmadı Walter amca. Stallone nin cobra sını hatırlatıyor.
3


avatar
(727) -
Diane Lane'nin şarkıcı performansı iyimiş. Yönetmen Walter Hill de boş bir isim değil. Nostalji yapmak için izlenir.
7


avatar
(435) -
yüksek müsadenizle sen çok yaşa 80'ler demek istiyorum.karizma karakterlerin tavan yaptığı dönem.sinemanın öyle efekte mefekte ihtiyacı olmadığını kanıtlayan,ruhu olan filmlerden.işte bende her gerçek sinemasever gibi bu ruhu seviyorum.
8


avatar
(4239) -
Özellikle 80'lerin o atmosferini , o ambiansını çok iyi yansıtan aksiyon dolu bir film.. O dönemi çok iyi yansıttığından türü sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.. Fazla beklentiye girmeden sadece eğlenmek,o dönemi hissetmek için izlenebilir..
7


avatar
(566) -
Seksenlerin öyle bir havası var ki günümüzde hangi bütçe hangi kadro olursa olsun o doğal havayı yakalamak mümkün olmuyor...Oyunculuklar doğal,müzikler harika,kostümler tam nostalji...E tabi ki konuda güzel olunca bize de bu güzel filmi tekrar hatırlamak düştü...
8


avatar
(569) -
Çok beğenip, video kasetini bir kaç kez kiraladıktan sonra bir kopyasını çıkartmayı akıl ettiğim film. hahahahaha

80'lerden favorilerim arasındadır. Dönemi seven herkese şiddetle tavsiye ederim.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film