Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Sattalite16

 
Kayıt : 22 Ocak 2021
  • Naked Vengeance
    Naked Vengeance
Son Yorumları
The Holy Mountain (1973)
06 Mart 2023
Seyrettiğim en rezil filmlerden birisi, sadom un 120 günü ile aynı kategoride hata daha da çirkin , sadom un 120 gününde hiç olmazsa sadece çirkinlik vardı,bu filmde artı olarak tam bir hayvan katliamı yapılmış. Sanat için bile olsa bir canlıya zarar verilmesini kabullenemiyorum. Böyle sanatın içine tüküreyim. Filmin sonunu zor getirdim. Bu film , sadom un 120 günü ve bir Sırp filmi seyrettiğim en rezil 3 film. Böyle sanatınız batsın.
Top Gun: Maverick (2022)
05 Haziran 2022
Kötü bir film değildi, fakat methiye düzelecek kadar olağanüstü bir prodüksiyon da değildi. Tom Cruise nin oyunculuğunu gerçekten çok beğendim. Adam gerçekten yıllanan şarap gibi zamanla daha iyi oyunculuk çıkarıyor, ama filmde çok fazla kurgu hatası var , birincisi belirsiz bir gelecekte belirsiz düşman diye tanıtımı yapılmış ,bu düşmanın İran olduğu açıkça belli çünkü F14 tomcat i abd dışında sadece İran kullanıyor.
Sürprizbozan: Göster
Bence en fazla 6 puan, üzeri bonkörlük olur.
Prison Heat (1993)
05 Ocak 2022
Tamamen Türk düşmanlığı üzerine kurgulanmış Yahudi sermayesi ile yapılmış gerçek olması mümkün olmayan konusu olan film. Film sadece erotik sahneler ile paçayı kurtarmaya çalışmış. Dikkat ettim gerek başrol oyuncuları gerek ise figüran lardan bir tane Türke benzeyen tip yok, hepsinin Yahudi olduğü açıkça belli oluyor. Bir diğer nokta da film Türk İsrail ilişkilerinin iyi olduğu dönemde çekilmiş.(1993).konusuna gelince , 4 tane amerikalı bayan Rum tarafında mutlu bir şekilde eğlenirken fikir değiştirip Türk tarafına ( yada türkiyeye) geçiyor, sonra başlarına gelen cansel tecavüz saldırıları, ve firar etmeleri.bu kadar başka birşey yok.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film