Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(569) -
Amerikalı bir film yıldızının kızının İsviçre'de yatılı bir okula gönderilmesiyle başlayan gizem ağırlıklı bir korku filmi.

Tuhaf hikayesi, tuhaf karakter ve olayları, kurtçuklar, sinekler, deforme olmuş insanlar, seri katil ve çok sayıda ceset ve vücut parçasına rastladığımız kült film, yönetmen Dario Argento'nun kendi eserleri arasında kişisel favorisidir.

Harika atmosfer, muhteşem sinematografi ve bolca dehşet içeren ve on beş yaşındaki Jennifer Connelly'nin başarıyla kendini gösterdiği film Goblin, Iron Maiden ve Motorhead gibi 80'li yıllar metal müziğini sevenler için başka bir cazibe noktasıdır.

- Buradan bu kafa 8 aydır çürüyor sonucuna varabiliriz.
- Yani, sineklerin görünüşüne bakıp sayılarını hesaplayarak kesin ölüm vaktini bulabiliriz mi diyorsunuz?
7


avatar
(279) -
Yönetmenden daha iyisini beklerdim. Konusunun ilginç tarafları var ama yinede beklentiyi çok yüksek tutmamakta fayda var.
4


avatar
(882) -
Argento'nun diğer filmlerine göre daha fantastik ve enteresan bir hikayesi var. Film boyunca yaratılmak istenilen gizem, finale doğru sıkı bir gerilimle birleşiyor. Henüz 15 yaşında olan Jennifer Connelly ise gayet iyi bir oyunculuk sergilemiş. Müzikler ise çok başarılı.


avatar
(63) -
Usta'nın harika filmlerinden birisi sonuna kadar izlettiriyor o ana kadar gerilim var.Sonundaysa korkuyu hissediyorsunuz.Filmde rüzgar sesi kulak verildiğinde çok ürkütücü geliceğini hissediceksiniz.Böcekler,gerilim ve jennifer bu üçü ve argentino size beklentinizi fazlasıyla ikram ediyor.
7


avatar
(566) -
Giallo tarzı sevenlerin arşivinde bulunması gereken bir film.Bir gialloda olması gerekenler büyük ölçüde var,sonunuda güzel bağlamışlar.Tek eksik yönü katilin kısmen erken ortaya çıkması olsa gerek ki bu da izlenebilirliğinden bişey götürmüyor...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film