Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(273) -
Eski filmlerin tadı çok güzel oluyor.Durağan gitsede finali ile tavan yapan bir film. seyretmeden geçmeyin
8


avatar
(1723) -
redford'un gençliğini kendisi değil de genç bir oyuncu oynasaydı daha inandırıcı olurdu diyerek başlamak istiyorum, çünkü 16 sene çok uzun bir zaman eleştirim buraya, geri kalan öğeler tipik spor filmlerinde gördüğümüz gibi vasat üstü ama kalburüstü değil, oyunculuklar, tempo fena değildi, keşke ince detaylara biraz daha özen gösterilse idi....
7


default avatar
(123) -
İyi öykü, iyi oyunculuklar. Kötü yönetim, kötü senaryoya rağmen keyifle izleniyor. Final sahnesi de harikadır.


avatar
(1223) -
Doğal, Beyzbol filimi olmasına rağmen izlerken sizi sıkmayacak bir film
8


avatar
(1583) -
Benim R.Redford filmlerini sevmeme gibi bir durumum yok, bu eskiler zaten bir altın kıymetinde benim için. Baseball oyunu ile alakalı keyifli bir film.
8


default avatar
(1457) -
The Natural gülümseten çok abartılı sahnelerine rağmen keyifli bir spor filmi. Özellikle merak olgusu filmin sonuna kadar saklanmış. Bu sayede keyifle ve merak ederek izliyorsunuz. Robert Redford'un Cüneyt Arkın'dan çaldığına emin olduğum o sakat halleri beni gülümsetti. Filmin güzelliğini ve ciddiyetini bozan bu haller olmasa çok daha iyi olabilirmiş. Ama spor dünyasının yaşadığı sorunlara kısa kısa değinmiş olması da artı bir tarafı. Güzel film. Boş zamanınızda değerlendirebilirsiniz. İyi seyirler…

Gelelim incelemesine…

Yönetmen Barry Levinson. Çok sayıda büyük filmin yönetmeni. Ama en yakından bildikleriniz Good Morning, Vietnam ve Yağmur Adam olsa gerek. Bugsy, Quiz Show, You Don't Know Jack. Hepsi bu büyük ismin eserleri. Çekimlerin harika olması Barry Levinson'un bir marka olmasından kaynaklanıyor yani. Geçen yıl The Bay isimli bir korku-gerilim filmiyle bizlerleydi. Eski günlerinden uzak olsa da her zaman çok büyük bir yönetmen olarak kalacak bizim kalbimizde. Başrolde her hali ve tavrıyla o dönemlerin en büyük aktörlerinden bir tanesi olan Robert Redford var. Tam anlamıyla karizma.  O uzun ve muhteşem kariyerinin bir başka güzel filmi. Geçtiğimiz yıl yönetmenlik ve oyunculuk yaptığı The Company You Keep işe bizlerleydi. Bu ay sinemalarımızda olacak (sadece 3 gün kaldı) All is Lost'ta onu hem de tek başına onu izlemek çok büyük keyif olacak…!!! Haydi sinemaya..!!! Filmde ona eşlik eden erkek yüzlü bayan Glenn Close de çok keyifli. Tavırları hareketleri tam bir aktrise ait. En son 2011 yılında Albert Nobbs ile bizlerleydi. Bu yüz unutulmaz. O dönemin güzellik abidelerinden bir tanesi olan Kim Basinger 2010 yılında ara verdiği kariyerine geri dönüyor. Geri dönüş filmi Black November. Ama ondan çok daha önemlisi Olivia Wilde, Mila Kunis, Liam Neeson gibi isimleri barındıran Third Person olsa gerek. Ama ben sadece kalite izlerim diyorsanız onu ve çok büyük ustaları Grudge Match'e kadar beklemeniz gerekecek.  Büyük ustalar Richard Farnsworth, Joe Don Baker, Wilford Brimley ve Robert Prosky'e şapka çıkartıyorum. Filmin başında Michael Madsen'i gözlerinizin araması gerektiğini de ekliyorum.

Bu film izlenir. Saygılarımla…
6


avatar
(1684) -
İyi bir film daha. Anlatılmak isteneni fazlasıyla veriyor. Filmi izlemeye başlarken yine bir sporcu ve onun sayesinde dandik bir takımın efsaneleşmesini anlatacak alışıldık bir konu olacağını sanıyorsunuz ama ilerledikçe öyle olmadığını aslında gençlik ateşi ile yapılan bir hatanın beraberinde getirdiği bunalımların ve küslüklerin birden fazla hayata mal olduğunu görüyorsunuz. Filmin sonuna doğru (spoiler vermeden) kimin neden ateş ettiğine dair bile her şeye bir cevap alıyorsunuz. Sinema sitelerinde topa vururken patlaması dağa taşa gitmesi vb. gibi olaylar çok saçma bulunmuş bu konuda diyeceğim şey ise film 1920 ile 40 arasını konu ediniyor; sporcuların yetişmediği kolları güçlü olduğu için sporcu yapılan çiftçiler, hayvan derisi ve ipliklerden yapılmış toplardan bahsediyor ve doğal olarak günümüz vuruş ve atış taktik ve tekniklerin olmadığı yıllar Roy ise doğuştan bu teknik ve taktik beceriye haiz o yüzden mükemmel vuruşlar yapabiliyor ve filmin adı bu yüzden Natural.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film