Giriş Kayıt

İki Beyinli Adam (1983) Yorumlar


The Man with Two Brains

Yorumlar (6)
avatar
(1583) -
Kathleen Turner'a güzellikte apayrı bir dikkat çekmek gerekir bu filmde, o nasıl bir dişilik, seksilik, güzellik yahu, wow.. Film evet aşırı saçma ama bazı espriler komik sayılır, gülümsetir. Kendini bir şekilde izleten bir komedi. Ama filmin adı bu filme uymuyor, adam 2 beyinli değil ki, ben de bekledim hep bi beyin operasyonu geçirecek diye.
5


avatar
(1030) -
Saçmalık seviyesi çok yüksek ama bu saçmalıkların çoğunun kaliteli espriler olduğunu düşünün. Yanında bir de seksi güzel Kathleen Turner ve tabiki büyük oyuncu Steve Martin. Bunlar iyi yanlar diyebiliriz ama hikayesi ve vardığı nokta tatmin etmiyor. Mizah ve hikaye olarak değişiklik, özgünlük isteyen izleyebilir.
6


avatar
(4239) -
Mel Broks filmlerini seven bu filmide sever. Eğlenceli matrak bir o kadar da ince ve zeki espirileri var. Ama özellikle sadece bu tarzı sevenlerin hoşuna gidecektir.
5


avatar
(1684) -
Oldukça matrak ve absürd bir film. İzlemediyeseniz eğer "Çıplak silah, Airplane! gibi filmlerden hoşlanıyorsanız izlemenizi öneririm.
5


avatar
(133) -
Ünlü beyin cerrahı Dr. Michael Hfuhruhurr, yeni kaybettiği karısının yasını tutarken arabası ile Dolores Benedict' e çarpar ve bu kaza ile birlikte tüm hayatı değişir. Kısa sürede Dolores ile evlenen Michael, gerçeği görmekte gecikmez; Dolores'in o muhteşem güzelliğinin altında taştan bir kalbi vardır. Durum umutsuzdur - ta ki başka bir beyin uzmanı eksantirik bir yol bulana kadar!..


avatar
(133) -
ben ızledım gercekten cok guzeldı tavsıye ederım cok komık Çok Mutlu


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film