Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(806) -
Süperman'i hep Hz. Süleyman'a benzetmişimdir. S'ler de tutuyor zaten:)
Film zamanına göre bence çok iyi. Hele ki oyunculuklar; "süper ."
8


default avatar
(1082) -
Serinin ilk fimi ve harika oyuncularla bezenmiş, sırf Marlon Brando için izlenir..Cristopher Reeve gerçekten çok iyi oturmuş üstüne, süperman serilerde rollerde başrolün bir naif ve sempatisi vardır, gerçekten en sempatik olarak bu filmi gösterebiliriz..Gerçek süperman karakteri hakkında biraz bilgi vermek isterim..Birinci Dünya savaşı sırasında kaleme alınmış, kötü, hatta şişko ve hımbıl bir yanı varmış, sonrasında toplumda birlikteliği arttırmak adına o görünüşten tamamen zıt bir karaktere dönüşmüş ve abd kültüründe önemli bir yer edinmiştir..İnsanlar neden o kadar konu var iken bazı serilere takılıp kalıyor ve devamlı çekiliyor diye..Bu filmler bir kültürün parçası olarak görülüyor ve izleniliyor diye biliyorum..Süper kahraman sevelerin seveceği tarzda filmlerden birisidir..
8


avatar
(193) -
oyunculuk ve espriler açısından süpermanlar içerisinde en iyisi olan christopher reevenin başarılı yapıtı
8


avatar
(206) -
Superman'i bu haliyle izlemek benim yaşıtlarım için değişik bir mazi niteliğinde. O nedenle bu zamana kadar izlemediğim bu seriye başlamak istedim bugün. İlk filmden sonra diğer seri filmlerini izlemeyeceğim yalnız. Günümüz teknolojisinden dolayı o eskinin ruhunu yakalayamadım maalesef.
Bu film genel manada başarılı ve doyurucu bir yapım. Teknoloji, efekt kısmı o zamanların kıstasında inanılmaz boyutta. 2017'de izlediğimde çok sırıtmayan bir başarıya sahip. Efektin azlığından dolayı filmleri konuşma ile doldurmaya çalışırlar diye korkuyordum, hiç de öyle çıkmadı. Ama biraz fazla uzun olduğunu söylemeliyim. Eski filmler genelde uzun oluyor, o nedenle bu da çok normal aslında. Genel hatlarıyla başarılı diyebileceğim, mazi niteliğinde bir yapım.
7


avatar
(168) -
Gelmiş geçmiş en iyi Superman. Christopher Reeve'in cana yakınlığı yeni Supermanlerin hiç birinde mevcut değil. Özellikle Sungun Babacan dublajlı VCD dublajıyla izlemenizi tavsiye ederim. 4. film rezaletti ama maalesef. Keşke hiç çekilmeseydi.
8


avatar
(817) -
Zamanına göre iyidir ona bir şey diyemem ama efektler, kostümler falan çok sırıtıyor. Karaktere hayranlığınız varsa izleyin yoksa tavsiye etmem.
6


avatar
(370) -
Çocukluk hatıralarındaki haliyle kalmasında fayda var.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film