Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(8404) -
Clint Eastwood, Robert Duvall ve John Saxon ile dev bir kadro var. Sahur saatine doğru tvde güzel vakit geçirtti. Western sevenler için keyifler izlenir.


avatar
(1583) -
Filmin adı Joe Kidd işte niye zorluyosun ki "Bela Arayan Adam" diye? Üstelik adamın bela falan aradığı yok, sadece adaleti arıyor ve adaleti yerine getirmek için bela arayanları düzeltmeye çalışıyor.

Uzun süre önce izlediğim ve elbette detaylarını unuttuğum filmi bu pazar TRT2 de western saatinde tekrar izledim, yorum yapmadığım yüzlerce filmden bir tanesi daha. Usta yönetmen John Sturges imzalı ortalama bir western olan film, toprak reformu için mücadele eden Meksikalı devrimci lider Luis Chama'nın izini sürmek için Frank Harlan adlı zengin bir toprak sahibi tarafından tutulan eski bir ödül avcısını konu alıyor.

Clint her zaman ki bildiğimiz Clint ama en iyi filmlerinden biri olduğunu söylemek zor. Diğer westernleriyle kıyaslayınca 5 puandan yüksek vermek biraz iyimser olur.
5

Cevaplar (3)
avatar
(8404) -
Abi şu an izliyorum, trt2de, altta Joe Kidd yazıyor, üstte bela arayan adam Gülücük Film isimlerinde hayal gücümüz yüksek diyelim, muhakkak farklı bir şekilde ayar vermemiz gerekiyor! Gülücük


1
| Bildir
avatar
(1583) -
hehe daha kötü isimler gördük elbette, western diye çarpıcı bi isim vermek istemiş olabilirler. Senin pazar westernlerini takip ettiğini biliyorum, denisilin yorumu da gelir şimdi dedim, nitekim yanılmamışım, gece izlediğine göre mesaidesin Gülücük iyi mesailer kardeşim.
5


1
| Bildir
avatar
(8404) -
Abi mesai değil de, pazar sabahı 9 gibi kalkınca uykum kaçtı, sahura kadar oturayım dedim. Her sabah 6 kalk olunca, 2-3 saat fazlası bozuyor insanı... Teşekkür ederim tabi, o baki... Gülücük


1
| Bildir


avatar
(4236) -
Clint Eastwood'un daha kaliteli western filmlerini izlediğimiz için çıta biraz yükselmiş olacak ki diğer filmlerin yanında bu çerez gibi kalıyor. Bir şekilde izlettiriyor fakat çok etkili bir film değil.
6


avatar
(2066) -
Clint'in beğendiğim filmlerinden biri, western tadı var, akıcı. 7.


avatar
(1684) -
Oldukça iyi bir hikayesi olmasına rağmen senaryonun ve doğal olarak filmin oldukça kısa tutulmuş olması belki de bir başka efsanenin ortaya çıkmasını baltalamış. İki usta oyuncu da karakterlere verdikleri hayatla büyüklüklerini göstermişler. Şahsen Clint amcamın en vasat westernlerinden biri olarak görüyorum filmi.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film