Giriş Kayıt

Majestelerinin Gizli Servisinde (1969) Yorumlar


On Her Majesty's Secret Service

Yorumlar (5)
avatar
(43) -
romantik ve evli Bond olarak farklı bir sunum sunsa da filmin uzun süresi ve konudan konuya atlaması izlenebilirliği düşürüyor. farklı bir Bond görmek isteyenlerin izlemesi gereken bir film.
6


avatar
(554) -
george lazenby'nin oynadığı tek bond filmi. ayrıca süresi en uzun bond filmi. teknoloji olarak da serinin en vasat filmi. bond'un alametifarikalarından olan özel tasarım teknolojik aletler bu filmde hiç yok.
5/10


avatar
(175) -
aksiyon sahneleri absürd.Karekter habire bi kızdan diğerine atlıyor..Konu basit..Ucu bağlanmamış bazı konular var...Ne bilim J.Bond tarzında değildi...Vakit kaybı
5


avatar
(2066) -
İlk Bond'dan daha çevik, daha duygusal bir Bond. Süre uzun ve buna değecek birşey yok. Yeni yüz Diana Rigg. Bu macera filmleri uyuyamayanlar için birebir, gözkapakları yavaşça kapanır ve tatlı bir uykuya yol açar. Mamafih, kış sporları aksiyonu sahneleri için izlenebilir. 6.


avatar
(117) -
İşte değişik bir Bond filmi. Bond karakterine Sean Connery'i aratmayacak biçimde cuk oturmasına karşın absürd Bond senaryosunun hazin kurbanı olan George Lazenby, aşık olup evlenen, kaybedip sızlanan Bond'a dönüşünce kârdan tatmin olmayan yapımcılar ve yadırgayan sadık izleyici tarafından kapının önüne konuvermişti. Marjinal bir Bond filmi olsa da bence tüm serinin sıralamasında ortalarda yer alabilecek kalitede güzel bir seyirliktir.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film