Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(1723) -
bitirmek için zor film, süre uzun, üstelik italya tarihine yabancı iseniz daha bir sıkıcı oluyor, ortam ve ambians güzel, kostümler mekanlar şahane de olaylar o kadar kopuk gibi ki anlam vermekte zorlanıyorsunuz, vakit kaybı olarak değerlendiriyorum...
6


default avatar
(105) -
1860'larda İtalyan birliğinin oluşturulması sürecinde Sicilya'daki krallığı'nın çöküşü toplumsal yaşantıda meydana gelen köklü değişimlerin sancısını yaşayan Sicilyalı soylu Prens Fabzio Salina'nın fikirleri için bakılmalı. Filim çok uzun o yönden eksi.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(17) -
Bu filme sayfalarca methiyeler dizebilirim ama karşılayamam hakkını.
10


avatar
(2066) -
İşte abartılmış, şişirilmiş filmlerden biri daha. Kanaatimce bu kadar uzun olması da kötü. Ne anlatım, ne tempo sarmadı beni. Bu film de boş konuşmalarla dolu, aksiyonu zayıf filmlerden biri. Burt Lancaster bile kurtaramıyor filmi. Üstelik ne asilleri ne devrimcileri doğru dürüst anlayamadan geçiştirmiş. 6.


default avatar
(10) -
harika..filmi izlerken gözlerimi alamadım..bir çöküş bu kadar mı güzel anlatılır..yıllar önce izlemiştim.yorum yazmadan duramadım.izlemeyenleri şimdiden kıskanıyorum..arşivimin en baş köşesinde..ne de olsa o bir Visconti filmi...görkem nedir diye sorsalar leopard derim..anlamayanın eline de dvdsini tutuştururum.izleyin izlettirin..


avatar
(5) -
Bu filmin 2 CD, 165 dakikalık Amerikan versiyonun İngilizce veya Türkçe altyazsını yükleyebilir misiniz, arkadaşlar.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film