Giriş Kayıt
Paul Riddell

Paul Riddell


Oyuncu, Yapımcı

Paul Riddell, oyuncu, yapımcı.

En Karanlık Saat (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutfak
2023 Macera Oyuncu 4.8 7,441
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 13,957

Napolyon
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 123,111
2022 Dram Yapımcı 5.3 1,995
2022 Aksiyon Oyuncu 7.8 784,146

Dün Gece Soho'da
2021 Dram Oyuncu 7.0 175,985
2021 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,444

Gözlerinin Ardında
2021 Dram Oyuncu 7.2 74,724

Kurye
2020 Dram Oyuncu 7.1 56,558
2020 Dram Oyuncu 6.8 4,562

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Oyuncu 6.5 102,214
2020 Komedi Oyuncu 7.6 7,972

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Oyuncu 5.6 72,273
2019 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,012
2019 Dram Oyuncu 6.5 17,886
2019 Macera Oyuncu 6.3 82,389
2019 Biyografi Oyuncu 7.6 9,987

Laurel ile Hardy
2018 Biyografi Oyuncu 7.2 39,794
2018 Komedi Oyuncu 5.8 7,644

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 220,280
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024