Giriş Kayıt
Andreas Fronk

Andreas Fronk


Oyuncu

Andreas Fronk, oyuncu.

V.I.P. (2017), Acımasız (2017), (2022) Heon-teu (2022), (2018) Nae Dwie Teriuseu (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,664
2022 Aksiyon Oyuncu 7.4 44
2021 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 9.3 39
2020 Aksiyon Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 6.2 544
2020 Dram Oyuncu 7.0 1,275
2020 Aksiyon Oyuncu    

Parazit
2019 Komedi Oyuncu 8.5 813,071
2018 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,372
2018 Komedi Oyuncu 7.6 1,339
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 144
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,644
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 123,675

Acımasız
2017 Suç Oyuncu 6.7 2,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023