Giriş Kayıt
Iván Marcos

Iván Marcos


Oyuncu

Iván Marcos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,222
2020 Korku Oyuncu 5.4 927
2019 Dram Oyuncu 7.2 634
2018 Suç Oyuncu 7.9 4,547

Köpuzlar
2017 Komedi Oyuncu 5.8 336
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,935
2014 Dram Oyuncu 6.3 95
2012 Dram Oyuncu 4.6 261
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 962
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 7
2011 Komedi Oyuncu 5.7 136
2009 Dram Oyuncu 8.4 88
2008 Komedi Oyuncu 7.3 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film