Giriş Kayıt
Emilie Levienaise-Farrouch

Emilie Levienaise-Farrouch


Müzisyen

Emilie Levienaise-Farrouch, müzisyen.

Living (2022), All of Us Strangers (2023), Kayıp Savaş (2020), Sansür (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Müzik 7.8 29,223
2023 Dram Müzik 5.8 13
2022 Dram Müzik 7.2 33,327

Sansür
2021 Korku Müzik 6.0 9,318

Kayıp Savaş
2020 Dram Müzik 7.1 14,955
2019 Dram Müzik 7.4 5,581
2018 Müzik 6.7 3,615
2015 Komedi Müzik 5.2 207
2014 Dram Müzik 6.5 1,540
2012 Belgesel Müzik 6.5 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film