Giriş Kayıt
Qianyuan Wang

Qianyuan Wang


Oyuncu

Qianyuan Wang, oyuncu.

Ying (2018), Jie jiu Wu xian sheng (2015), Fabrikadaki Piyano (2010), Wo he wo de zu guo (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    

Sekiz Yüz
2020 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,516
2019 Dram Oyuncu 5.4 8
2019 Aksiyon Oyuncu 5.8 256
2019 Dram Oyuncu 6.5 1,470
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,458
2018 Komedi Oyuncu 5.1 191
2017 Macera Oyuncu 7.6 295
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,712
2017 Suç Oyuncu 6.0 524
2017 Komedi Oyuncu 6.1 853
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Romantik Oyuncu 4.5 182
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,474
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,343
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,878

Altın Çağ
2014 Biyografi Oyuncu 6.4 1,185
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,424

Fabrikadaki Piyano
2010 Komedi Oyuncu 7.3 1,443
2010 Dram Oyuncu 6.3 282
- Suç Oyuncu 6.0 794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023