Giriş Kayıt
Christian Friedel

Christian Friedel (45)


Oyuncu

Christian Friedel, 08 Mart 1979 Magdeburg, Saxony-Anhalt, Almanya doğumlu oyuncu.

Beyaz Bant (2009), İlgi Alanı (2023), Hitler'e Suikast (2015), Çılgın Aşk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1979
Doğum Yeri: Magdeburg, Saxony-Anhalt, Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.77 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Müzik Oyuncu 7.7 129

İlgi Alanı
2023 44 Dram Oyuncu 7.5 76,332
2023 44 Dram Oyuncu    
2021 42 Komedi Oyuncu 6.4 310
2018 Dram Oyuncu 7.0 10,118
2018 39 Dram Oyuncu 6.0 410
2018 39 Komedi Oyuncu 5.6 110
2017 Suç Oyuncu 8.4 29,891

Hitler'e Suikast
2015 36 Biyografi Oyuncu 7.0 10,052

Çılgın Aşk
2014 35 Komedi Oyuncu 6.4 1,738
2012 33 Dram Oyuncu 7.0 344
2012 33 Komedi Oyuncu 5.5 1,805

Azrail'i Beklerken
2011 32 Komedi Oyuncu 7.0 9,960

Beyaz Bant
2009 30 Dram Oyuncu 7.8 77,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024