Giriş Kayıt
Jack Reynor

Jack Reynor


Oyuncu

Jack Reynor, oyuncu.

Ritüel (2019), Sing Street (2016), The Peripheral (2022), Cherry (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

6.2 (6 Oy)
  • Currently 123.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.3 347
2023 Suç Oyuncu 4.7 422
2022 Dram Oyuncu 7.6 80,050
2021 Suç Oyuncu 6.6 37,246

Ritüel
2019 Dram Oyuncu 7.1 402,076

Eşitlik Savaşçısı
2018 Biyografi Oyuncu 7.1 38,284
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 18,724
2018 Dram Oyuncu 7.0 2,555

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Oyuncu 6.5 65,617
2017 Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 18,744
2017 Suç Oyuncu 7.3 55,919

Demir Yürekli Adam
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,381
2016 Komedi Oyuncu 7.9 100,856

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 50,677
2016 Dram Oyuncu 6.7 8,465
2015 Dram Oyuncu 6.6 59,473

Kaçak Prenses
2015 Dram Oyuncu 6.5 11,073
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,616

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 331,425

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.3 82,798

Ne Yaptın Richard?
2012 Dram Oyuncu 6.3 5,324
2012 Dram Oyuncu 4.9 447
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2010 Oyuncu 5.5 310
1981 News Oyuncu 3.6 2,763
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024