Giriş Kayıt
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Lawrence, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Ekim ayında Cooke Maroney ile evlendi.

Açlık Oyunları (2012), X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014), Umut Işığım (2012), Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jen
Web Sitesi:
8.7 (336 Oy)
  • Currently 174.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (215)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyü de Gel
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 95,240
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 2,617
2021 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 Belgesel Oyuncu 4.0 22
2019 Belgesel Oyuncu 8.1 1,684

X-Men: Dark Phoenix
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 203,095

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 200,332
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,653

Anne!
2017 Dram Oyuncu 6.6 247,796

Uzay Yolcuları
2016 Macera Oyuncu 7.0 442,614
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 458,316
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 1,455
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 1,935
2016 Oyuncu 6.4 2,235
2016 Komedi Oyuncu 7.1 997
2015 Komedi Oyuncu 6.6 144,377

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 369,231
2014 Dram Oyuncu 5.4 30,348

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.6 498,678

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 741,433
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 4,014
2014 Komedi Oyuncu 5.7 315
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,943
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 935

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.2 498,927

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.5 716,489
2013 Gizem Oyuncu 3.3 1,922
2013 Oyuncu 7.2 3,304

Umut Işığım
2012 Komedi Oyuncu 7.7 739,245

Sokağın Sonundaki Ev
2012 Korku Oyuncu 5.5 81,011

Açlık Oyunları
2012 Macera Oyuncu 7.2 996,738
2011 Müzik Oyuncu 5.5 297

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 720,145

Kukla
2011 Dram Oyuncu 6.6 50,604
2011 Oyuncu 6.3 1,639

Çılgınlar Gibi
2011 Dram Oyuncu 6.6 63,167

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Oyuncu 7.1 149,883
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,899
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,785

Poker Evi
2008 Dram Oyuncu 6.3 5,853

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.7 21,269

Bahçe Partisi
2008 Dram Oyuncu 5.5 3,544

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,532
2007 Komedi Oyuncu 5.7 2,053
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,074
2007 Komedi Oyuncu 5.5 223
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 441
2005 Suç Oyuncu 7.1 30,850
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,306
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 247
1996 News Oyuncu 3.2 914
1994 News Oyuncu 3.2 951
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,235
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,891
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 805
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,326
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
- Biyografi Oyuncu    
- Biyografi Oyuncu    
- Biyografi Oyuncu
Yapımcı
   
- Biyografi Oyuncu
Yapımcı
   
- Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024