Giriş Kayıt
Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır (37)


Oyuncu

Gökçe Bahadır, 09 Kasım 1981 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Dedemin İnsanları (2011), Yaprak Dökümü (2006), Ufak Tefek Cinayetler (2017), Bana Masal Anlatma (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1981
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.70 m
8.4 (20 Oy)
  • Currently 167/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,798
2017 36 Romantik Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 6.5 399

Bana Masal Anlatma
2015 34 Komedi Oyuncu 7.6 13,173
2013 Komedi Oyuncu 6.7 267
2012 Dram Oyuncu 7.3 226
2011 30 Komedi Oyuncu 8.0 7,879
2011 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 5.4 2,835
2003 Komedi Oyuncu 6.3 2,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019