Giriş Kayıt
Perla Haney-Jardine

Perla Haney-Jardine


Oyuncu

Perla Haney-Jardine, oyuncu.

Cenova (2008), Midnighters (2017), Future Weather (2012), (2007) Örümcek Adam 3 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Oyuncu 7.6 846,805
2017 Gerilim Oyuncu 5.4 2,179
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 178,415
2012 Dram Oyuncu 6.1 550

Cenova
2008 Dram Oyuncu 6.0 6,778

Öldür.com
2008 Suç Oyuncu 6.2 52,813
2008 Komedi Oyuncu 5.6 235

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 636,830

Karanlık Su
2005 Dram Oyuncu 5.6 65,360
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 804,687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024