Giriş Kayıt
David Annen

David Annen


Oyuncu

David Annen, oyuncu.

(2017) Doğu Ekspresinde Cinayet (2017), (2016) Maigret Sets a Trap (2016), (2013) An Adventure in Space and Time (2013), (2011) Wiedzmin 2: Zabójcy królów (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,911

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 83,552

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Oyuncu 6.5 181,913

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 14,396
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 807
2016 Suç Oyuncu 7.1 7,406
2015 Komedi Oyuncu 6.0 35,266
2015 Aksiyon Oyuncu 9.7 13,311
2013 Biyografi Oyuncu 8.3 6,022
2013 Dram Oyuncu 5.7 698
2013 Suç Oyuncu 8.1 8,188
2011 Aksiyon Oyuncu 8.9 3,823
2010 Biyografi Oyuncu 6.0 988
2009 Dram Oyuncu 6.2 435
2009 Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,497
2006 Dram Oyuncu 7.3 408

Babam Ve Ben
2005 Dram Oyuncu 7.1 1,578
2000 Dram Oyuncu 4.9 953
1985 Dram Oyuncu 4.8 7,014
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019